Hoppa till innehåll
Motorcykellån

Motorcykellån

I Finland finansieras köp av motorcykel oftast med besparingar eller lån – eller både och. Välj det lämpligaste finansieringsalternativet och köp din drömmotorcykel. Du kan göra låneansökan smidigt på webben. Du kan också boka tid för onlinemöte eller besöka vårt kontor.

Motorcykelköp kräver eftertanke

När fartens förtjusning är oemotståndlig gäller det att hålla ekonomiska frågor i minnet. När du ansöker om lån för en motorcykel bör du se över dina utgifter och inkomster, dvs. din faktiska ekonomiska situation.

Överväg hur mycket lån du egentligen behöver. I allmänhet räcker det inte bara med att köpa en motorcykel, utan det behövs också annan utrustning. Med lån kan du också täcka andra samtidiga inköp, såsom hjälm och kläder.

Det är alltid klokt att diskutera kommande fordonsinvesteringar med banken. Då kan du förhandla om ett fordonslån som passar dig bäst. Du kan också på förhand undersöka olika alternativ till exempel med hjälp av vår låneräknare. Den ger en bra uppfattning om kostnaderna för motorcykellån, såsom räntor.

Mer information

Allmänna villkor för en privatpersons skuld.

Gå till sidan Skuldebrev för privatperson

Fysisk person som pantsättare. Gå till sidan Pantsättningsvillkor

Fysisk person som borgensman.

Gå till sidan Borgenvillkor

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt