Hyppää sisältöön
Kuvituskuva tie

Moottoripyörälaina

Moottoripyörän rahoittaminen hoituu Suomessa useimmiten säästöillä tai lainoilla – tai näiden kahden yhdistelmällä. Valitse lainatarpeeseesi sopivin rahoitusvaihtoehto ja osta unelmiesi moottoripyörä. Lainahakemuksen voi tehdä kätevästi netissä. Voit myös varata sähköisen verkkotapaamisen tai tulla käymään konttorissamme. 

Moottoripyörän osto vaatii harkintaa

Vauhdin hurmassa tulee muistaa vastuullinen taloudenpito. Kun haet lainaa moottoripyörähankintaan, tee itsellesi selväksi, mitkä ovat menosi ja tulosi, eli mikä on todellinen taloudellinen tilanteesi.

Pohdi tarkkaan myös sitä, kuinka paljon lainaa todella tarvitset. Usein pelkkä pyörä ei nimittäin riitä, vaan tarvitaan muitakin varusteita. Lainalla on mahdollista kattaa myös muut samaan aikaan tehtävät hankinnat, kuten kypärä ja ajovarusteet.

On aina hyvä keskustella pankin kanssa tulevasta ajoneuvohankinnastasi. Näin pääset neuvottelemaan juuri sinulle parhaan ajoneuvolainan. Voit myös tutustua etukäteen esimerkiksi lainalaskuriimme. Sen avulla saat hyvän käsityksen moottoripyörälainan kustannuksista, kuten koroista. 

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takausehdot

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä