Hyppää sisältöön

Versorahoitus

Onko yrityksesi harkitsemassa ympäristölähtöistä tai yrityksen kilpailukykyä parantavaa investointia? POP Pankin ja Pohjoismaiden Investointipankin yhdessä tarjoama Versorahoitus on suunniteltu juuri tällaisia hankkeita varten.

Versorahoitus soveltuu projekteihin, jotka on suunnattu:

  • päästöjen vähentämiseen
  • resurssitehokkuuteen
  • ilmastomuutoksen lieventämiseen

  • yrityksen kilpailukyvyn ja kasvumahdollisuuksien parantamiseen.

Versorahoitus on Pohjoismaiden Investointipankin ja POP Pankkien yhteistyönä toteuttama lainaohjelma 

Pohjoismaiden Investointipankki ja POP Pankit tukevat pk-yritysten kilpailukyvyn parantamiseen tähtääviä investointeja tarjoamalla kustannuksiltaan edullisempaa rahoitusta ohjelmaan sopiviin hankkeisiin.

Versorahoitusta voit hyödyntää vaikkapa kone- ja kalustoinvestointeihin ja energiatehokkuushankkeisiin tai aineettomiin investointeihin, kuten tuotekehitykseen ja innovointiin. 

Mikäli yritykselläsi on tiedossa investointi, joka edistää yrityksesi asemaa kilpailluilla markkinoilla, ole rohkeasti yhteydessä, niin katsomme sinulle yhdessä sopivimman ratkaisun. 

Versorahoitus on Pohjoismaiden Investointipankin (NIB) kanssa yhteistyössä toteuttama lainaohjelma yrityksille.

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä