Tarvitsitpa pienen luoton tai uudet toimitilat – tarjoamme yrityksellesi kaikki modernit rahoitustyökalut sekä asiantuntevan palvelun.

POP Tililuotto - rahoittaa tarpeen vaatiessa

Joskus yrityksesi saattaa tarvita nopeaa luottoa. POP Pankin luotollinen tili on helppo ja vaivaton tapa saada rahaa yrityksesi käyttöön.

POP Luottolimiitti - käytössäsi kun tarvitaan

POP Pankin yrityksilleen tarjoamaan yritystiliin voidaan neuvotella luottolimiitti, joka on käytettävissäsi yrityksen rahatilanteen vaatiessa. Luotollisen tilin ehdot sovit omalle yrityksellesi sopiviksi omassa POP Pankissasi.

Ota yhteyttä omaan POP Pankkiisi

 

EIR-takaus

Kysy POP Pankistasi EIR-takausta. EIR-taatun lainan hinnoittelu on matalampi kuin ilman EIR-takausta. EIR-takaus kattaa 50 % lainan määrästä ja vähentää muiden vakuuksien tarvetta

 

POP Pankin pankkitakaus - sopimuskumppaneillesi

Pankkitakaus on POP Pankin yrityksesi puolesta sopimuskumppanillesi antama takaus. Se soveltuu esimerkiksi urakkasopimusten, toimitusten ja maksujen vakuudeksi.

Mihin pankkitakaus sopii?

  • Urakka- ja hankintatakauksiin
  • RS-takauksiin
  • Vuokra- ja maksujen vakuuksiin
  • TEL-takaisinlainauksen vakuuksiin

Miten saan pankkitakauksen? 

Saat sopimalla etukäteen pankkitakauksen nopeasti käyttöösi tarpeen vaatiessa. Ota yhteyttä omaan POP Pankkiisi, niin sovitaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.

POP Pankin velkakirjalaina – suurten investointien tueksi

Jos yrityksesi tarvitsee pitkäaikaista rahoitusta esimerkiksi koneiden, kaluston tai uusien toimitilojen hankintaan, on POP Pankin velkakirjalaina juuri oikea rahoitusratkaisu.

Millainen korko velkalainakirjassa on

Velkakirjalaina on investointi tulevaisuuteen. Se on vakuudellista luottoa, jonka korko ja maksusuunnitelma sovitaan tapauskohtaisesti.

Kysy lisää velkakirjalainasta omasta POP Pankistasi

Finnvera rahoittaa suomalaista yritystoimintaa

Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA).

Mitä Finnvera tekee?

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Se vahvistaa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia, pääomasijoituksia ja vientitakuita. Mikä parasta, Finnvera jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa.

Lue lisää Finnveran sivuilta

POP Yritysturva

POP Yritysturva, lainan takaisinmaksuturva, pitää yrityksen talouden tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. POP Yritysturvan avulla huolehdit yllättävistä tapahtumista ja varmistat lainanhoidon esimerkiksi yrityksen avainhenkilön sairaustuessa vakavasti tai kuoleman kohdatessa.

Lue lisää POP Yritysturvasta

Uutisia