POP Pankin verkkomaksu - kauppaa helposti ja luotettavasti

Yrittämisen ydin on intohimossa tehdä kannattavaa kauppaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme tässä kaikin tavoin. POP Pankin verkkomaksun avulla kaupankäyntisi verkossa sujuu helposti ja luotettavasti. Verkkomaksu tuo yhä yleistyvän kanavan asiakkaittesi käyttöön ja vähentää sekä kaupankäynnin riskejä että laskutuskustannuksia. Asiakkaalle palvelu tarjoaa helpon ja luotettavan tavan maksaa verkossa, 24 tuntia vuorokaudessa.

Verkkomaksupalvelussamme raha ja tieto maksutapahtumasta välittyvät myyjälle heti. Suorituksen voi tarkistaa myös seuraavalta tiliotteelta tai konekieliseltä tapahtumaluettelolta.

Voit liittää palveluun verkkomaksun kysely- ja/tai palautustoiminnon. Kyselytoiminnon avulla myyjä voi varmistua epävarmasta tai epäonnistuneesta maksutapahtumasta välittömästi ja palautustoiminnon avulla tarvittaessa palauttaa aiheettoman maksun.

Mitä verkkomaksussa pitää ottaa huomioon?

Palvelu edellyttää myyjän järjestelmältä SSL-salausta sekä kykyä muodostaa www-tekniikalla elektroninen lasku ja POP Pankin verkkomaksun vaatimat tiedot.
Palvelu mukautuu mobiililaitteisiin. Mobiilikäytettävyys ei vaadi erillistä palvelusopimusta. POP Pankin verkkomaksupalvelun tuottaa Oy Samlink Ab.

Oletko kiinnostunut POP Pankin verkkomaksusta? Ota meihin yhteys