Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

Bonum Pankki Oyj sai investointitason luottoluokituksen S&P Globalilta

Luottoluokituslaitos S&P Global myönsi 23.5.2016 Bonum Pankki Oyj:lle pitkäaikaisen investointitason (investment grade) luottoluokituksen 'BBB' ja lyhytaikaisen luottoluokituksen 'A-2'. Näkymät ovat vakaat.

Bonum Pankki Oyj toimii POP Pankki –ryhmän keskusluottolaitoksena ja vastaa koko pankkiryhmän tukkuvarainhankinnasta.Annettu luokitus heijastelee S&P:n käyttämien kriteerien mukaan tehtyä arviota, jossa arvioitiin muun muassa POP Pankki –ryhmän liiketoiminta-asemaa, taloudellista suoriutumista, pääoma- ja likviditeettipuskureita, riskiprofiilia sekä varainhankintaa.

S&P:n antama vakaa näkymä kuvastaa POP Pankki –ryhmän vahvaa vakavaraisuutta, liiketoiminnan vakautta ja ennustettavuutta sekä yhteenliittymän myötä paranevaa tehokkuutta.

POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Heikki Suutalan mukaan kansainvälisen hyvän luottoluokituksen saaminen on merkittävä askel pankkiryhmän kehittämisessä Olemme hyvin tyytyväisiä asioiden etenemiseen.  Luottoluokitus vahvistaa POP Pankki –ryhmän tukkuvarainhankintamahdollisuuksia ja ryhmän kasvua. Vuoden vaihteessa aloittaneen yhteenliittymärakenteemme hyödyt alkavat toteutua monella tapaa. POP Pankki –ryhmän strategia on yksimielisesti kirkastettu ja vahvistettu. Kotimaisena osuuskuntana asiakas on meille tärkein. Meillä on
Pohjoismaiden tyytyväisimmät pankkiasiakkaat, joiden parhaaksi toimintaa on ilo kehittää.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Heikki Suutala, heikki.suutala@poppankki.fi, +358 500 661 431

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä