Hyppää sisältöön

Finanssivalvonta myönsi toimiluvan POP Pankkien yhteenliittymälle

POP Pankkien kilpailukykyä vahvistava yhteenliittymä on saanut 14.12.2015 toimiluvan Finanssivalvonnalta. Yhteenliittymällä varmistetaan paikallisten POP Pankkien toimintaedellytykset muuttuvassa pankkisääntelyssä. Kaikki 26 jäsenpankkia päättävät ja hoitavat omaa asiakasliiketoimintaansa myös jatkossa paikallisesti, kuten ennenkin.

POP Pankkien yhteenliittymä aloittaa toimintansa 31.12.2015. Yhteenliittymän muodostamiseen vaikutti EU:n uusi pankkisääntely, joka ei enää tunnistanut aiemman POP Pankki -ryhmän kaltaista ryhmärakennetta.

Uusi rakenne mahdollistaa entistäkin tehokkaamman toiminnan, kun voimme keskittää riskienhallintaa ja hallinnollisia tehtäviä, parantaa tukkuvarainhankintaa ja lisätä yhteistyötä POP Pankkien välillä. Yhteenliittymä vapauttaa myös entisestään resurssejamme asiakaspalveluumme, joka on jo nyt palkittu useaan otteeseen Suomen parhaana. Erityisen iloinen olen sijoituksestamme tuoreessa EPSI Rating-tutkimuksessa, jonka mukaan POP Pankilla on Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat, POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Heikki Suutala sanoo.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä