Hyppää sisältöön

Nimitys: Pohjoismainen pankkiammattilainen Matti Vainionpää on nimetty POP Pankkikeskuksen hallitukseen

Matti Vainionpää on nimetty POP Pankkikeskus osk:n hallitukseen. Vainionpäällä on yli 30 vuoden kokemus pohjoismaisesta pankkialasta. Hän on toiminut muun muassa konttorinjohtajana sekä viimeksi Danske Bank Suomen yritysasiakastoiminnon liiketoimintajohtajana.

”POP Pankki -ryhmä on mielenkiintoinen kotimainen pankkiryhmä, joka on vastoin yleistä trendiä levittäytynyt uusille alueille. POP Pankin oikeasuuntaiset liikkeet näkyvät asiakasmäärien kasvattamisessa. Uskon, että itselläni on omaa taustaani nähden annettavaa strategiseen työskentelyyn sekä digitaalisten palveluiden kehittämiseen”, Matti Vainionpää kommentoi nimitystään.

”POP Pankilla asiakaspalvelun ytimessä ovat henkilökohtainen palvelu, ymmärrys asiakkaan markkinoista sekä kyky kehittyä vastaten muuttuvia asiakastarpeita. Matilla on arvokasta kokemusta ja laajaa näkemystä alan kehityssuunnista, on ilo saada hänet mukaan hallitukseemme rakentamaan kasvustrategiaansa vahvasti sitoutunutta POP Pankkia”, sanoo POP Pankkikeskuksen hallituksen puheenjohtaja Juha Niemelä.

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmä, joka tarjoaa vähittäispankkipalveluja henkilöasiakkaille, pienille ja keskisuurille yrityksille sekä vahinkovakuutuspalveluja henkilöasiakkaille. POP Pankkikeskus osk toimii POP Pankki -ryhmän keskusyhteisönä. POP Pankkeja on Suomessa 21, joiden fyysinen yli 70 konttorin ja palvelupisteen verkosto ulottuu Helsingistä Rovaniemelle. Palveluverkostoa täydentää valtakunnallisesti palvelevat digikonttorit. Henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuspalveluja tuottaa POP Vakuutus. POP Pankilla on EPSI Rating toimialatutkimuksen mukaan Suomen tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat.

 

Lisätietoja:

Juha Niemelä, hallituksen puheenjohtaja, POP Pankkikeskus osk, 050 558 1523

Matti Vainionpää, hallituksen jäsen, POP Pankkikeskus osk, 050 423 2715

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä