Hyppää sisältöön

Oletko jo kokeillut uutta verkkotapaamistamme, POP Verkkohetkeä!

POP Verkkohetki on POP Pankin uusi verkkotapaamistyökalu. Sen avulla voit hoitaa pankkiasiasi vaikka kotoa käsin ja silti asioida tutun toimihenkilösi kanssa

Konttorilla käynti on mukavaa, mutta joskus aika ei vain riitä tai sää salli. POP Verkkohetken ansiosta voit unohtaa loskassa tarpomisen ja jalkapaketissa pankkiin klenkkaamisen. POP Verkkohetken avulla voit sopia videotapaamisen tutulle pankkihenkilöllesi, jolta saat samaa henkilökohtaista palvelua kuin aina aiemminkin.
 
POP Verkkohetki on turvallinen työkalu helppoon verkkotapaamiseen. Verkkohetki edellyttää kaikilta osallistujilta sähköista tunnistautumista ja sen avulla voit hoitaa pankkiasiasi missä ikinä oletkin. Mökillä, ulkomailla, kotona kissa sylissä. Ei väliä.
 
POP Verkkohetki on heti käytössäsi. Tarvitset vain kameralla ja verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen. Myös kuuloke-mikrofoni on hyvä lisä. Voit varata POP Verkkohetken verkkopankissa, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Sinun ei tarvitse edes olla POP Pankin asiakas, vaan voit tunnistautua minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. Myös muut perheenjäsenesi voivat osallistua. 

POP Verkkohetki sopii myös yritysasiakkaille. Muista kuitenkin tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi, ei yrityksen tunnuksilla.
 
Varaa aika
 
Jos olet jo varannut itsellesi tapaamisajan, aloita verkkohetki napsauttamalla POP Verkkohetken kuvaketta kotisivuillamme. 
 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä