Hyppää sisältöön

POP Mobiilin ja POP Avaimen käyttöjärjestelmien vanhempien versioiden tuki on päättymässä – tarkista laitteesi

Mobiililaitteiden päivityksistä huolehtiminen on tärkeä osa turvallista verkkoasiointia. Vanhoissa laitteissa ja niiden käyttöjärjestelmissä voi olla tietoturva-aukkoja, joiden kautta tietojen kalastelijat voivat päästä laitteellesi ja tietoihisi, vaikka muutoin suojaisitkin tunnuksesi sekä noudattaisit turvallisen asioinnin periaatteita. 

POP Pankki tukee jatkossa POP Mobiilin ja POP Avaimen osalta iOS-käyttöjärjestelmän 13.4- ja Androidin käyttöjärjestelmän 8.0 ja näitä tuoreimpia versioita. Vanhemmilla käyttöjärjestelmän versioilla VOI käyttää POP Mobiilia ja POP Avainta, mutta uusia POP Mobiilin ja POP Avaimen päivityksiä ei saa enää marras-joulukuun vaihteessa vanhojen puhelimien käyttöjärjestelmille. POP Mobiilia ja POP Avainta ei voi myöskään ladata laitteille, jotka eivät tue yllä mainittuja versioita.

- Tietoturva on asia, johon on tärkeä investoida säännöllisesti, oli kyse laitteen uusimisesta tai tietoturvaohjelman päivittämisestä. Laitteen uusiminen ei turvaa yksin pankkiasiointia vaan myös esimerkiksi viranomaispalvelujen ja muiden palvelujen käyttämistä. Uudemmat versiot voivat mahdollistaa myös entistä paremman käyttökokemuksen, kuten esimerkiksi biometrisen tunnistautumisen, muistuttaa POP Pankin vt. toimitusjohtaja Jaakko Pulli.  

Mistä voin tarkistaa tukeeko laitteeni mainittuja versioita?

Tarkista laitteesi versiotuki näiltä ohjesivuilta:

Android-laitteiden versioiden tarkistaminen ja päivittäminen

iOS-laitteiden versioiden tarkistaminen ja päivittäminen 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä