Hyppää sisältöön

POP Pankin asiakkaat voivat nyt maksaa Google Paylla

POP Pankki mahdollistaa Google Pay -mobiilimaksamisen 14.2.2022 lähtien. Maksukortin voi liittää Google Payhin Google Pay -sovelluksessa tai POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa.

”Mobiilimaksaminen yleistyy nopeasti suhteessa käteisen käyttöön. Suomen Pankin mukaan mobiilimaksamista hyödynsi jo 48 prosenttia kuluttajista*. Mobiilimaksujen arvo oli 3 prosenttia suhteessa korttimaksuihin, mutta tämä arvo on noussut lyhyessä ajassa jo 62 prosenttia”, taustoittaa POP Pankin liiketoimintapäällikkö Harriet Gabrielsson.

”Uskomme, että mobiilimaksaminen yleistyy sitä nopeammin, mitä enemmän mobiilimaksamista voi eri paikoissa hyödyntää. Olemme iloisia, että voimme osaltamme tarjota tämän monella tapaa sujuvan ja turvallisen maksutavan asiakkaillemme”, Gabrielsson jatkaa.

Kätevä Google Pay -maksaminen

Google Paylla voi maksaa alle 50 euron lähimaksurajan olevat ostokset viemällä mobiililaite maksupäätteen lähelle. Rajan yli menevät ostokset voi maksaa avaamalla laitteen lukitus ja viemällä laite maksupäätteen lähelle.
Maksukortin voi liittää Google Payhin Google Pay -sovelluksessa tai POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa. Käyttäjän korttitietoja ei säilytetä Google Payssa vaan maksun lähettämiseen käytetään laitekohtaista numeroa. Näin varsinaisiin korttitietoihin ei pääse käsiksi, jos puhelin varastettaisiin.

Lisätietoja:

Google Payn -tuotesivu: www.poppankki.fi/googlepay

*Korona muuttaa maksutapoja pysyvästi; Suomen Pankin Euro ja talous 2/2021 -ajankohtaisartikkeli; linkki https://www.eurojatalous.fi/fi/2021/2/koronapandemia-muuttaa-maksutapoja-pysyvasti/

Harriet Gabrielsson, liiketoimintapäällikkö, POP Pankki, 050 585 1492, harriet.gabrielsson@poppankki.fi

Maija Hyötyläinen, viestintäpäällikkö, POP Pankki, 050 572 9679, maija.hyotylainen@poppankki.fi

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä