Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Pankin digipalvelut eivät ole käytettävissä vanhoilla selainohjelmilla

POP Pankin digipalvelut eivät ole käytettävissä selainohjelmien vanhoilla ja vanhentuneilla versioilla. Päivitäthän selaimesi tietoturvallisempaan versioon.

Palvelujen tietoturvan ja toiminnallisuuden varmistamiseksi POP Pankin digipalvelut eivät toimi selainohjelmien vanhoilla ja vanhentuneilla versioilla. Varmistathan siis, että olet päivittänyt käyttämäsi selainohjelmistot viimeisimpään versioon. 

Muista päivittää myös laitteesi käyttöjärjestelmä ja muut ohjelmistot, kuten mobiililaitteilla POP Mobiili ja POP Avain.

Palvelut eivät ole lainkaan käytettävissä Internet Explorer -selaimella 

Internet Explorer -selaimen kehittämisestä vastaava Microsoft on ilmoittanut lopettavansa selaimen päivittämisen versioon Internet Explorer 11. Tämän vuoksi POP Pankin palveluita, kuten verkkosivuja, POP Verkkohetkeä sekä POP Lainalupausta ei voi enää käyttää kyseisellä selainversiolla tai Internet Explorer -selaimen vanhemmilla versioilla. Microsoft suosittelee selaimen käytön lopettamista tietoturvaongelmien vuoksi.

Käytäthän muita tietoturvallisia, nopeampia ja käyttökokemukseltaan parempia selaimia. Selaimen päivittäminen riippuu tietokoneen Windows-versiosta.  Lisätietoa vaihtoehdoista löydät POP Pankin sivulta.

Verkkopalveluista usein kysyttyä

Tutustu verkkopalveluista usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin › 

Sivun sisältöä päivitetty 12.1.2023 paremmin huomioimaan myös muut vanhentuneet selaimet.

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä