Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Pankki lanseeraa Laskurahan pk-yrityksille yhteistyössä PURO Financen kanssa

Kassan ja maksuaikojen hallinta auttaa pk-yrityksiä koronasta elpyvillä markkinoilla. POP Pankin uusi Laskuraha auttaa yrityksiä vastaamaan sekä satunnaiseen että jatkuvaan kassanhallintatarpeeseen vähentämällä myyntisaamisiin sitoutunutta pääomaa.

POP Pankin Laskurahassa yritys saa myyntisaamisiaan vastaan luottoa sovitun osuuden verran laskutetusta summasta. Osuutensa voi saada tilille jopa saman päivän aikana. Kun asiakas on maksanut laskun, yritykselle tilitetään loppusumma. Laskurahassa laskutuksen hallinnasta vastaa edelleen yritys itse.

Laskurahaa voi hyödyntää monen kokoiset ja eri toimialoilla toimivat pk-yritykset. POP Pankin Laskuraha on kehitetty yrittäjälle suoraviivaiseksi prosessiksi vastaamaan kassanhallintatarpeeseen ilman piilokuluja.

– Factoring-tuotteita on markkinoilla erilaisia. Laskurahassa yhdistyy POP Pankin vahva asiakasymmärrys ja PURO Financen fintech-osaaminen. POP Pankin asiantuntija käy läpi yrittäjän kanssa yrityksen rahoitustarpeen ja PURO Financen teknologia mahdollistaa laskujen muuttamisen rahaksi nopeasti sekä sen, että laskutustieto on reaaliaikaista, toteaa POP Pankin liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli.

– Uusien factoring-tuotteiden kehittäminen on meillä työn alla. Kuulemme ensin mielellämme asiakkaiden kokemuksia Laskurahasta. Asiakaspalaute on tärkeä osa tapaamme kehittää tuotteita, jatkaa Pulli.

Lue lisää Laskurahasta

POP Pankki ja PURO Finance Oy aloittivat yhteistyön toukokuussa 2021. Laskuraha on yritysten ensimmäinen yhteislanseeraus.

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä