Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

POP Pankkilaisten MobilePay-maksut siirtyvät nyt sekunneissa

POP Pankki on mukana MobilePayn reaaliaikaisissa rahasiirroissa. Uudistuksen myötä rahasiirrot näkyvät POP Pankin asiakkaiden tilillä välittömästi.  

Älypuhelimilla toimiva rahansiirtopalvelu MobilePay on nyt entistäkin nopeampi. POP Pankkilaisille lähetetyt MobilePay-maksut nimittäin siirtyvät lähettäjältä vastaanottajalle välittömästi. Ei enää odottelua kassalla, kirpparilla tai ravintolalaskua jaettaessa, vaan rahat näkyvät vastaanottajan tilillä heti. Pikasiirto on myös kuluttajalle täysin maksutonta. 
 
POP Pankin asiakkailta tämä salamannopea rahasiirto ei edellytä mitään toimia. Maksut välittyvät reaaliaikaisesti, kun vastaanottajan pankki on mukana eurooppalaisessa SEPA Instant Credit Transfer -maksuliikennejärjestelmässä. Suomalaisista pankeista mukana ovat POP Pankin lisäksi mm. Säästöpankki, Danske Bank, OP ja Nordea. Lisäksi sekä lähettäjän että vastaanottajan tulee tietysti olla MobilePayn käyttäjä. 
 
Mikäli vastaanottajan pankki ei kuulu SEPA Instant Credit Transfer -palvelun piiriin, rahojen siirrossa on jonkin verran viivettä. Ennen 16.30 tehdyt siirrot välittyvät vastaanottajalle muutaman tunnin kuluessa. Iltaisin ja viikonloppuisin tehdyt siirrot näkyvät vastaanottajan tilillä seuraavana pankkipäivänä.
 

MobilePay

MobilePay on pohjoismainen mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla korteilla ja kaikenlaisissa maksutapahtumissa.
 

SEPA Instant Credit Transfer

SEPA on lyhenne sanoista Single Euro Payments Area. SEPA on Euroopan komission, Euroopan keskuspankki EKP:n ja eurooppalaisten liikepankkien yhteishanke, joka kehittää Euroopan talousalueen laajuista maksuliikennemarkkinaa. SEPA Instant Credit Transfer on Euroopan talousalueella toimiva rahansiirtojärjestelmä, joka välittää euromääräiset rahasiirrot reaaliaikaisesti tililtä toiselle. Järjestelmä toimii ympäri vuorokauden.
 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä