Hyppää sisältöön

Uusi allekirjoituspalvelu mahdollistaa sähköisen allekirjoituksen yritysasiakkaille ja muiden pankkien asiakkaille

Nykyisen POP Pankin verkkopankissa toimivan sähköisen allekirjoituksen rinnalle on julkaistu uusi allekirjoituspalvelu, jonka avulla yritysasiakkaamme sekä muut kuin POP Pankin asiakkaat voivat jatkossa allekirjoittaa asiakirjoja sähköisesti.

”Haluamme POP Pankissa kehittää ja luoda helppokäyttöisiä ja selkeitä palveluja asiakkaillemme. Uuden allekirjoituspalvelun avulla voimme helpottaa asiakkaidemme arkea, kun yhä useamman asiakirjan allekirjoituksen voi hoitaa sähköisesti ilman konttorilla käyntiä”, kertoo POP Pankin digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö Lasse Itkonen.

POP Pankin henkilöasiakkaat ovat voineet jo ennestään allekirjoittaa pankin lähettämiä asiakirjoja sähköisesti verkkopankissa. Uusi allekirjoituspalvelu tarjoaa sähköisen allekirjoitusmahdollisuuden yritysasiakkaille sekä muiden pankkien asiakkaille. Jatkossa esimerkiksi asuntolainan takaajat voivat allekirjoittaa panttaukseen liittyviä asiakirjoja sähköisesti, vaikkeivat he olisikaan POP Pankin asiakkaita.

Sähköinen allekirjoittaminen on turvallista

Allekirjoituspalvelu toimii tietoturvallisessa ympäristössä. Palveluun kirjautumiseksi vaaditaan vahva sähköinen tunnistautuminen, jonka avulla allekirjoittajan henkilöllisyys voidaan vahvistaa ja taata allekirjoituksen juridinen pätevyys.

Palvelussa odottavista asiakirjoista tulee ilmoitusviesti allekirjoittajille. Turvallisuussyistä johtuen pankista ei koskaan lähetetä viestejä, joissa on suora linkki allekirjoituspalveluun. Ennen palveluun kirjautumista on hyvä tarkistaa, että on tunnistautumassa oikeaan palveluun eli osoitteeseen allekirjoitus.poppankki.fi.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä