Hyppää sisältöön

Uusi Lakeuden Osuuspankki aloittaa loppuvuodesta

Kyrönmaan ja Lapuan POP Pankkien osuuskuntakokoukset ovat hyväksyneet ehdotetun sulautumissuunnitelman. Pankeista muodostuu POP Pankki -ryhmän kolmanneksi suurin pankki ja se aloittaa toimintansa loppuvuodesta. Uuden pankin nimi on Lakeuden Osuuspankki. 

Lakeuden Osuuspankin kotipaikka on Seinäjoella ja sillä on seitsemän konttoria Lapualla, Seinäjoella, Isossakyrössä, Vähässäkyrössä, Laihialla, Vaasassa ja Kokkolassa. Uusi pankki työllistää 53 henkilöä. Taseeltaan uusi pankki on n. 550 miljoonaa euroa.

– Lähdemme rakentamaan osuuskuntien antamalla mandaatilla uutta pankkia. Lakeuden Osuuspankki muodostaa vahvan paikallisen toimijan. Uusi nimi vahvistaa uutta alkua unohtamatta kuitenkaan sen vahvoja alueellisia juuria, kommentoi Kyrönmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Kirsi Salo yhdistymistä.

– Jäsenistöt ovat jakaneet näkymän tulevasta ja äänestäneet paikallisen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin puolesta. Meillä on entistä paremmat mahdollisuudet vastata alueen pk-yritysten rahoitustarpeeseen sekä ylipäätään POP Pankkien palveluja koskevaan kysyntään, kiteyttää toimitusjohtaja Petri Jaakkola, Lapuan Osuuspankista.

Uusi pankki ei aiheuta muutoksia yhdistyvien POP Pankkien nykyisten asiakkaiden tileihin tai päivittäiseen pankkiasiointiin.  

Lisätietoja:

Petri Jaakkola, toimitusjohtaja, Lapuan Osuuspankki, puh. 050 571 4262

Kirsi Salo, toimitusjohtaja, Kyrönmaan Osuuspankki, puh. 040 650 0411

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä