Hyppää sisältöön

Kaarihovi palkitsee lavatanssijoiden pitkän odotuksen laajalla artistikattauksella

Vehreä ja valoisa kesäilta sekä tanssiin kutsuva musiikki kuuluvat lavataian reseptiikkaan. Urheiluseura Teuvan Rivakka perusti Kaarihovin jo vuonna 1964 ja lavalla on järjestetty tansseja aktiivisesti aina koronarajoituksiin saakka. Nyt Kaarihovijaoston puheenjohtaja Tapani Kesti vapaaehtoisjoukkoineen on valmiina avaamaan lavan uudelleen heinäkuun alussa.

Kaarihovin vakiovieraat saapuvat noin sadan kilometrin säteeltä, mutta kesäloma-aikaan vieraita saadaan ympäri Suomea. Tanssipiireissä kenkiä on jo lankattu jo rajoitusten purkamisia silmä kovana seuraten.

Teuvan Rivakan väki on yhtä lailla valmis liukastamaan lattiat – tanssilavan tuloilla rahoitetaan tärkeää nuorisotoimintaa. Lajeina Rivakan riveissä voi harrasta hiihtoa, suunnistusta ja yleisurheilua sekä painia, salibandya, pyöräilyä, lentopalloa ja sulkapalloa. Kestin mukaan koronalla on luonnollisesti ollut iso vaikutus Kaarihovin talouteen, muttei sinänsä seuran nuorille ja lapsille tarjottuun, koronarajoitusten sallimaan harrastustoimintaan. Iltarastitoimintakin on jo saatu käynnistettyä uudelleen.

Kaarihovi1
Rivakan aktiivit Tapani Kesti ja Tarja Uusitalo testaavat Kaarihovin lattiaa, tanssikausi päästään aloittamaan heinäkuun alussa.

”Normaalisti ensimmäiset tanssit on jo tanssittu toukokuun puolessa välissä, nyt olemme olleet jo jonkin aikaa varautuneet avaamaan Kaarihovin heinäkuun alussa. Ilmaisu odottava tiivistää hyvin järjestelyväen tunnelmat”, kertoo Kaarihovijaoston puheenjohtaja Tapani Kesti samalla kiitellen sitä, miten hyvin seuran väki on osallistunut lavan pyörittämiseen.

Nimiartistit kutsuttuna Kaarihovin lavalle

Anssi Ahopelto, Juha-Matti, Tomi Markkola, Saija Tuupanen, Yölintu, Sinitaivas… Puheenjohtaja luettelee Kaarihoviin soittamaan kutsuttuja artisteja ja orkestereita.

”Kaarihovi on lavana komea paikka ja erityisesti sen lattiaa on kehuttu. Tarkoituksenamme on, että jokaisena tanssi-iltana soittaa kaksi orkesteria niin kuin tähänkin asti. Onneksi rokotusohjelmat ovat jo pitkällä ja tanssikansasta moni kuuluu jo rokotuksen saaneiden piiriin. Ensi vuodellekin olemme tehneet jo joitakin artistivarauksia. Puheenjohtajana on pakko miettiä asioita parin vuoden päähän, sillä tanssilavojen välillä on kilpailua ja esiintyjien kalenterit alkavat todennäköisesti pian taas täyttymään”, summaa Kesti lavan suunnitelmia.

Kaarihovi valmistui jaoston puheenjohtajan ollessa nelivuotias. Tanssilava on tullut Kestille enemmän kuin tutuksi vuosien varrella. Omaksi tanssisuosikikseen hän mainitsee hitaat valssit, vaikka ”kyllä kaikki käy laidasta laitaan”.

Lue lisää Kaarihovista sekä sen tarjoamasta ohjelmasta. 

POP Pankit tukevat aktiivisesti paikallista urheilu- ja kulttuurityötä erityisesti nuorten ja lasten hyvinvointiin panostaen. POP Pankki Suupohjalla on monivuotinen yhteistyöhistoria Kaarihovin ja Teuvan Rivakan kanssa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä