Hyppää sisältöön
Paras_pankki_EPSI23_hero

Nyt on syytä juhlaan!

120 vuotta osuustoimintaa 

POP Pankki Järvi-Suomi on tullut kunnioitettavaan 120 vuoden ikään. Pöljän Osuuskassan perustettiin Pöljällä, Siilinjärven kupeessa, 14. toukokuuta 1904 ja kaupparekisteriin Pöljän Osuuskassa merkittiin samaisen vuoden elokuussa. Noista päivistä on kuljettu pitkä matka ja matkalle on mahtunut paljon muistoja ja elämää. Kiitos yhteisistä vuosista kuuluu työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

POP Pankki Järvi-Suomi tänään

Pankkimme tunnetaan tänä päivänä nimellä POP Pankki Järvi-Suomi. Samalla pankin toiminta on laajentunut Pohjois-Savon lisäksi, Pohjois-Karjalaan, Keski-Suomeen ja Pohjois-Pohjanmaalle. Pankkimme palveluksessa työskentelee yli 70 rahoitusalan ammattilaista, usealla paikkakunnalla, niin etänä kuin konttoreillakin. Voit valita haluatko asioida konttorillamme, jotka sijaitseva näillä kahdeksalla paikkakunnalla tai hoitaa asiat kätevästi verkkoyhteydellä vaikka kotisohvalta. 

Juhlitaan arjessa asiakkaidemme kanssa

Erinomainen asiakaspalvelu on intohimomme. Pohjoismaisia pankkeja jo yli 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan meillä on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. POP Pankki on valittu yksityiskategorian parhaaksi pankiksi jo kaksitoista kertaa. Kaikessa palvelussamme näkyy ihmisen kädenjälki ja päätökset tehdään aina lähellä, omassa pankissasi. Jokainen asiakkaamme,  saa matkalle mukaan oman rahoitusalan asiantuntijan, jonka kanssa asiointi on helppoa ja vaivatonta. Olipa kyse säästämisestä, laina-asioista, vakuutuksista taikka päivittäisasioinnista. Lisäksi tarjoamme lakipalvelut eri elämänvaiheisiin, osaavat juristimme auttavat varautumaan elämän ja yritysten suuriin muutoksiin, olipa ne sitten harkittuja tai yllättäviä.  

120 000 euroa tukea alueillemme 

POP Pankin juuret ja arvomaailma on edelleen vahvasti osuustoiminnassa. Haluamme olla tukemassa paikallista menestymistä, elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. Juhlavuoden kunniaksi olemme päättäneet jakaa 120 000 euron suuruisen potin alueidemme seura-, kulttuuri-, hyväntekeväisyys- ja avustus toiminnan tukemiseen. Mikäli tiedät sopivan kohteen ja olet aktiivisesti sen toiminnassa mukana, lue lisää hakukriteereistä ja aikataulusta.

120 sponsorointi ajankohtaista

Jäsenasiakkaana saat parhaat edut

POP Pankki Järvi-Suomi on jäsentensä omistama osuuskunta. Tavoitteenamme on turvata jäsenasiakkaillemme parhaat palvelut, parhaaseen hintaan. Tarjoamme jäsenillemme vuosittain jatkuvia etuja pankkipalveluiden hinnoista, ajankohtaiset edut löydät täältä. Tämän lisäksi saat jäsenosuudelle 20 % koron vuonna 2024. Korko maksettiin jäsenenosuuksien omistajille 20.5.2024. Lue lisää aiheesta tästä.

Nappaa liput Elastisen keikalle

Tarjoamme jäsenille myös muita rahanarvoisia etuja. Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi ja kaverillesi liput 8.6.2024 pidettävään KumpuRockiin Siilinjärvelle. Tilaisuuden pääesiintyjänä on Elastinen. Kannattaa olla nopea, sillä lippuja on rajoitettu määrä. Lue lisää tapahtumasta ja tilaa liput sinulle ja ystävällesi.

Juhlavuoden etuja uusille asiakkaillemme

Juhlavuoden kunniaksi haluamme tarjota kaikille POP Pankki Järvi-Suomen uusille asiakkaillemme lainan ilman perustamis- ja aloituskustannuksia. Säästö on melkoinen, johon kannattaa tarttua. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee sekä uusia asuntolainan ottajia, että asuntolainansa meille siirtäviä kotitalouksia. Me uskomme, että vaihtamalla paranee!

Uusia etuja, tapahtumia ja yllätyksiä

Vuoden aikana tulemme kertomaan myös muista juhlavuoden vaihtuvista eduista, arvonnoista, tapahtumista ja kilpailuista. Ottamalla verkkosivumme ja sosiaalisen median kanavamme seurantaan, kuulet niistä ensimmäisenä! Arvontoja ja etuja julkaistaan pitkin vuotta sekä verkkosivuillamme, että sosiaalisessa mediassa.