Hyppää sisältöön

Hae POP Pankki Järvi-Suomen sponsorointi kumppaniksi

POP Pankki Järvi-Suomi täyttää 120 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tulemme jakamaan 120 000 euroa avustus ja sponsorointitukea. Syksyn kumppanihaku on parhaillaan käynnissä ja hakuaikaa on elokuun loppuun. 

Vuoden 2024 avustuspotti tullaan jakamaan kahdessa erässä. Kevään haussa oli jaossa 60 000 euroa ja nyt syksyllä tulemme jakamaan samanlaisen potin. Kevään hakukierrokselle saimme huimat 160 hakemusta ja tukea sai 15 yhteistyökumppania. Keväällä painopisteenä oli eriarvoisuuden ehkäiseminen ja vastuullisuus. Löydät tarkempaa tietoa kevään kohteista täältä.

Juuri avautuneella syksyn hakukierroksella tulemme painottamaan vastavuoroisuutta ja yhteisiä tavoitteita. Syksyn kumppanihaku on nyt auki ja hakemuksen voit täyttää täällä. Hakuaika on voimassa elokuun 2024 loppuun asti.

Jotta hakuprosessi olisi mahdollisimman avoin ja läpinäkyvä kaikille, POP Pankki Järvi-Suomen avustus- ja sponsorointitukea voi hakea hakuajan puitteissa verkkosivujen kautta. Käsittelemme hakemuksia kaksi kertaa vuodessa, aina huhtikuussa ja syyskuussa. Valituille ilmoitamme päätöksestä joko puhelimitse tai sähköpostilla syyskuun loppuun mennessä. Puhelimitse tai sähköpostilla tulleita hakemuksia tai kyselyjä emme valitettavasti ehdi käsitellä.

Ottamalla POP Pankki Järvi-Suomen Facebookin tai Instagramin seurantaan, saat tietoa hakuprosessin etenemisestä ja valituista kohteista.

 

Tutustu muihin POP Pankki Järvi-Suomen 120 juhlavuoden tapahtumiin ja etuihin.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä