<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Metsämaisema, kuvituskuva.

Kuka kaipaa lakimiestä?

Aleksi Forsström Kurikan konttorilla, kuvituskuva.

Elämä on yllätyksien ihmemaa, eikä kaikkeen voi varautua. Mutta siihen mihin voi, kannattaa käyttää apuna lakimiestä - sellainen löytyy myös pankista. 

Meillä lainopilliset palvelut ovat osa ihan tavallista elämää. Ja hyvät neuvot eivät ole kalliita. 

Elämä vaikea, lakimies helppo

"Jos maailma romahtaa, niin on se hyvä että käytännön asiat on sovittu etukäteen."

Meillä ihmistä lähellä oleminen tarkoittaa joskus myös sitä, että osataan esittää vähän vaikeampia kysymyksiä. Aina ei esimerkiksi tule ajateltua, mitä läheisten elämässä tapahtuu, jos itselle sattuu jotain ikävää.

Ylöjärveläinen Tapiaisen Marko aloitti "Mitä jos?" -mietintätyön toden teolla, kun hänen oma asiakasvastaavansa Arto kysäisi pankkivisiitin yhteydessä, että ovatko testamentti ja edunvalvontavaltuutusvaltakirja tuttuja ja onko sellaisia mietitty? Elämää eteenpäin katsova ja eläkeiästä vielä kaukana kulkeva maatilan omistaja ei kuitenkaan kysymystä kavahtanut.

"Ei sitä asiaa ollut tullut ajatelleeksi, kun liikenteessä ollaan koko ajan - että mitä jos tosiaan jotain sattuu itselle tai toiselle? Kuinka siitä olisikaan apua, että sellaiseenkin on varauduttu etukäteen."

Marko ohjattiin vaimonsa Saijan kanssa POP Pankki Kurikan oman lakimiehen Aleksin luo. Siitä se ajatus sitten lähti ja ensikohtaamisen jälkeen on taklattu monet muuttuvat elämäntilanteet yhdessä.

Molemmille tehtiin testamentit ja edunvalvontavaltuutusvaltakirjat. Myöhemmin Aleksin kanssa on hoidettu hommia mm. perheen vanhimman pojan asunnon kauppakirjan muodossa. Myös metsäkaupan loppuun saattamiseksi Aleksilta saatiin tarkat neuvot luovutusvoittojen maksuun, veroihin ja lainhuutoihin liittyen. 

Marko kiittelee Aleksia helposti lähestyttäväksi, nopeaksi ja todella päteväksi tyypiksi.

"Lakitekstit osaa olla vaikeita ymmärtää ja siinä tulkkauksessa Aleksi on vertaansa vailla."

Yli 10 vuotta POP Pankin asiakkaana ollut Marko kokee, että parhaat jutut elämässä kannattaa laittaa perintönä eteenpäin ja näin on käynyt myös pankkisuhteen kanssa. 

Lakimies löytyy pankista

"Hyvä asiakassuhde on sellainen, jossa muodostuu asiakkaan ja asiakasvastaavan välille sellainen luottamussuhde, että uskaltaa luottaa annettuihin neuvoihin, eikä kategorisesti epäile, että vedetään retkuun."

POP Pankki Kurikan lakimies Aleksi Forsström tekee joillekin asiakkailleen asiakirjoja jo neljännessä sukupolvessa. Kokemusta siis löytyy koko elämän kirjosta ja sen kääntämisestä lakitekstiksi.

Mutta mihin lakipalveluita voi tarvita?

Aleksi ja muut POP Pankin asiantuntijat ovat palveluksessasi mm. näissä asioissa:

  • Kiinteistön ja irtaimen kauppaan liittyvät palvelut
  • kauppa- ja lahjakirjojen laatiminen ja vahvistaminen sekä
  • lainhuudot ja kiinnitykset.

Perhe- ja perintöoikeudelliset palvelut

Muut lainopilliset palvelut

  • kauppoihin, lahjoihin ja sopimuksiin liittyvä veroneuvonta
  • holhoukseen ja edunvalvontaan liittyvät asiat mm. edunvalvontavaltakirjat
  • asiakirjojen kuolettaminen, esim. kadonneen panttikirjan tai osakekirjan kuolettaminen
  • muut lainopilliset asiat

Elämä on jotain mitä tapahtuu syntymän ja kuoleman välissä ja siinä matkalla ehtivät tilanteet muuttumaan moneen kertaan. Game over voi myös tulla jo ennen eläkeikää.

Hetkessä eläminen voi nykymaailmassa olla hankalaa, mutta sitä on myös tulevaisuuteen varautuminen. Tässä onneksi lakimies osaa auttaa.

Tervetuloa testaamaan!

>> Lakipalvelut Tampere - Kurikka - Ideapark Seinäjoki - Jämijärvi

>> Lakiasiain hinnasto 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä