<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä
Nainen istuu tuolilla kannettava tietokone sylissään, kuvituskuva.

Pankkiasiat kuntoon kotisohvalta käsin - tilanteessa kuin tilanteessa

Nuoripari ja läppäri kotisohvalla, kuvituskuva.

Miltä kuulostaisi mahdollisuus hoitaa kaikki pankkiasiat kuntoon juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, missä ikinä oletkin - mökillä, koronakaranteenissa tai vaikka laiturin nokassa? POP Verkkohetken avulla tämä onnistuu ja tapaat asiakasvastaavasi verkon välityksellä ja hoidat pankkiasiat kuntoon nopeasti ja näppärästi. 

POPin omassa etäasiointipalvelussa POP Verkkohetkessä hoituvat niin päivittäiset kuin myös vaativammat pankkiasiat luottamuksellisesti ja vaivattomasti. Asiointi on kaiken lisäksi hyvin helppoa, sillä tarvitse vain verkkopankkitunnukset, tietokoneen ja verkkoyhteyden. Asiakkaamme ovatkin jo luottaneet verkkotapaamiseen niin säästämiseen, sijoittamiseen kuin lainoihinkin liittyvissä asioissa.

Kysyimme POPin asiantuntijoiden mielipiteitä POP Verkkohetkestä ja sen tuomista hyödyistä asiakkaille. POPin Tampereen konttorilla työskentelevien Janetten ja Sirkun mukaan asiakkaalle suurin hyöty tulee juuri siitä, että konttorilla asiointia ei tarvita. 

"Asiakkaan on helpompi osallistua tapaamiseen, koska hänen ei tarvitse liikkua kotisohvaltaan mihinkään. Asiakkaalla voi myös olla rennompi olo keskustellessa, kun on tutussa ympäristössä. Pankkiasiat kun kuitenkin ovat henkilökohtaisia ja tilanteet monesti aluksi hieman jännittäviä, etenkin nuoremmille", Janette kertoo. 

Sirkun mukaan monesti asiakkaat ajattelevat, että tapaamiselle ei ole tarvetta, mutta yllättyvät siitä, mitä kaikkea tulee esille ja mihin kaikkeen pitäisi myös osata varautua. 

"Usein niihin omiin asioihin ei tahdo löytyä aikaa, varsinkin kun niille ei ole asetettu eräpäivää. Verkkohetkessä asia tulee hoidettua ja havainnollistettaessa tulojen jakautumista erilaisiin asioihin usein tulee mietittyä myös sitä, mihin rahat hupenevat, jos säästäminen ei ole onnistunut", Sirkku tiivistää.

Apua erilaisissa elämäntilanteissa

Miksi asiakkaan sitten kannattaa olla verkon kautta yhteydessä tai onko olemassa jokin tietty tilanne, mihin POP Verkkohetkestä on erityisesti hyötyä?

Verkkohetki on asiantuntijoiden mukaan erinomainen tapa hoitaa esimerkiksi:

  1. Ensitapaaminen. Verkkohetkessä voidaan hyvin kartoittaa uuden asiakkaan nykytilanne ja samaan aikaan keskustella tulevaisuudesta. 
  2. Elämänmuutokset. Pankkiasioinnille voi olla tarvetta moninaisissa elämänvaiheiden muutoksissa, kun aloitetaan työt opiskelujen jälkeen, varaudutaan tulevan asunnon hankkimiseen tai suunnitellaan asunnon vaihtoa kalliimpaan. Myös eläkkeelle jääminen voi olla hyvä syy varata POP Verkkohetki oman asiakasvastaavan kanssa. 
  3. Vuosittaiset tilannekatsaukset. "Rahastosäästäjälle POP Verkkohetki on hyvä tilaisuus tehdä vuosittainen tilannekatsaus, miten on mennyt ja onko tarpeen tehdä muutoksia. Asuntolainavelalliselle Verkkohetki voi olla tarpeen, erityisesti jos tiedossa on epävarmuutta, niin voidaan yhdessä pohtia, miten selvitä tulevasta", Sirkku kertoo.

Myös POP Taloushetki on erittäin helppo hoitaa Verkkohetken välityksellä. 

Aitoja kohtaamisia verkon välityksellä

Parasta palautetta tulee tietysti Verkkohetkeen osallistuneilta asiakkailta, joiden kommenttien avulla palvelua myös kehitetään entistä paremmaksi. Palautteissa tärkeimmiksi tekijöiksi nousee helppouden lisäksi se, että verkon välityksellä kohtaa ihan oikean ihmisen.

Janetten mukaan asiakkaat kehuvat erityisesti sitä, kuinka helppoa Verkkohetkeen oli osallistua ja kuinka mukava tunnelma oli Verkkohetken aikana. "Näin poikkeustilanteessa monet ovat kehuneet, kuinka hienoa on, että tällainen mahdollisuus on tehty pankkitoimihenkilön kohtaamiseen", Janette tiivistää. 

Sirkun mukaan varsinkin nuoret, jotka suunnittelevat asunnon ostoa, ovat olleet tyytyväisiä. "Verkkohetkessä on tullut paljon tärkeää tietoa, mitä on pitänyt ottaa huomioon ja monet ovat halunneet neuvottelutyökalun havainnot myös jälkikäteen sähköpostiin tulosteena", Sirkku avaa. 

Verkkohetkessä asioineen Inan ajatuksia:

"Yllätyin POP Pankin Verkkohetki -palvelun helppokäyttöisyydestä. Varasimme puolisoni kanssa ajan asiantuntijan kanssa ja saimme vastauksia moniin mielessä pyöriviin kysymyksiin. Meillä on ASP-tili ja yrittäjänä pohdin paljon sitä, miten tulevaisuudessa kannattaa säästämistä ja sijoittamista suunnitella. Olen vähän ummikko näiden asioiden suhteen, mutta innokas oppimaan lisää. POP Pankin asiantuntija oli todella mukava ja lämminhenkinen, eikä soljuvasta keskustelusta meinannut tulla loppua. En yhtään ihmettele miksi POP Pankki on valittu useasti Suomen parhaaksi pankiksi."

Marjo tiivistää kokemuksensa Verkkohetkestä seuraavasti:

"Koska mulle on tärkeää suunnitella mun omaa taloutta ammattilaisen kanssa, mä arvostan henkilökohtaista asiakaspalvelua ja sitä, että pankin asiantuntija tuntee sun tilanteen ja osaa suositella sulle just oikeat palvelut ja sä voit hoitaa nää asiat kotisohvalta lähtemättä sinne konttorille."

Verkkohetkessä vieraillut Suvi korostaa erityisesti sitä, kuinka palvelu on kaikkien käytettävissä. "Varasin ajan POP Pankin Verkkohetki -palveluun käydäkseni läpi alan asiantuntijan kanssa omaa rahallista elämäntilannetta. Sain lisää tietoa sijoittamisesta ja mikä tärkeintä - oman asunnon ostoon liittyviin kysymyksiin kattavaa tietoa. Tämä nyt toki ei ole vielä ajankohtainen, mutta lähitulevaisuudessa toivottavasti. Helppoa tästä teki myös se, että palvelu ei vaadi POP Pankin asiakkuutta!"

Voit siis huoletta varata POP Verkkohetken vaikka et vielä olisikaan POP Pankin asiakas. Varaus onnistuu kätevästi joko POP Pankin ajanvarauksesta, puhelimitse tai verkkopankkiviestillä.

Lue lisää Verkkohetkestä

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä