<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Talvinen maisema, kuvituskuva.

Popeimmat aineettomat lahjavinkit TOP 5

Isä, poika ja koira jouluaattona, kuvituskuva.

Tulevatko parhaat lahjat ilman pakettia?

Näin me uskomme ja listasimme aineettomia vaihtoehtoja materialle. Vaihtelu virkistää ja helpottaa juhlien jälkeistä pallea-ahdistusta, kun tavaramäärä ei mykistä paljoudellaan.

Maailmasta ei materia lopu, mutta hyvät ideat joskus kyllä, joten tässä, olkaa hyvä:

POPeimmat aineettomat lahjavinkit TOP 5!

1. Harrastus

Ainahan se pitäisi aloittaa, mutta kun aina ei vaan saa aikaiseksi. Anna lahjaksi lempeä tönäisy oikeaan suuntaan, uuden tai vanhan harrastuksen pariin. Lahjakortti parisalsaan, pilatekseen, salille, uimakouluun tai minne tahansa sykettä ja sielua nostattavaan, piristää pitkään joulumielen kadottuakin. 

2. (Yhteinen) Aika

Aika on arvokasta. Mikset siis antaisi omaasi lahjaksi? Joskus tavalliselta tuntuva arkinen juttu voi olla saajalleen epätavallista luksusta. Tämä lahja ei välttämättä vaadi minkäänlaisia erityistaitoja. Tarjoa aikaasi esim. lastenhoitoon, siivoukseen, ruoanlaittoon, ikkunanpesuun, treenikaveruuteen, saunottamiseen tai avantouintiin - rajana ei ole lompakko, vaan mielikuvitus. 

3. Kokemuslahjakortti

Laatuaikaa parhaassa seurassa on aineettomien lahjojen klassikko. Kokemuslahjakortti voi sisältää muiden tuottamia elämyksiä yksin tai yhdessä koettuna. Jos olet todellinen tee se itse -tyyppi, voit toteuttaa kokemuksen alusta loppuun ihan omin neuvoin. Miltä esim. kuulostaisi kolmen ruokalajin elämysillallinen koti-spalla?

4. Hyvää fiilistä muiden auttamisesta

Kaikkihan me haluamme pelastaa maailman, mutta joskus se vaan on hankalaa. Tee auttaminen helpoksi: lahjoita lahjan saajan nimissä vaikkapa kotimaisille köyhille perheille tai tee hänestä norppakummi. Tapoja on monia, tässä muutama:

>> Pelastakaa lapset

>> Toisenlainen lahja

Lupaus tulevasta

Älä tyydy vain lupaamaan, että joskus sitten tehdään jotain yhdessä, lähdetään reissuun tai saat sen mistä ikinä oletkaan unelmoinut. Tee jotain konkreettista lupauksen lunastamiseksi. Tähän löytyy meiltä monia vaihtoehtoja, jotka opettavat sekä säästämisen, että odottamisen iloa. 

>> Talletustili

POP Pankin Talletustili on hyvän päivän säästämisen tili. Voit panna hieman syrjään vaikkapa joka kuukausi vararahastoksi tai jotakin suurta tavoitetta varten. 

>> Sijoitustili

POP Pankin Sijoitustili tuo nimensä mukaisesti turvallista tuottoa rahasijoituksellesi, sinulle sopivimmilla ehdoilla. Sopiva ratkaisu sinulle, jolla on jo hieman pesämunaa kerättynä. 

>> POP Rahasto

Turvallisuushakuisuutta tai rohkeaa riskinottoa, säännöllistä säästämistä tai kertasijoitus, varat nopeasti käyttöön tai pitkän ajan sijoitus... POP Rahastot ovat yhtä monimuotoisia kuin ihmisten tarpeet.

Parhaat lahjat eivät löydy paketeista. Ja kannattavin sijoitus elämässä ovat ihmiset siinä ympärillä.

Loistavaa juhlaa - paketeilla tai ilman!

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä