<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Talo ja ihmiset, kuvituskuva.

Tilauksessa tauko tai helpotusta arkeen?

Kaksi miestä kalassa, kuvituskuva.

Arki on ihmisen parasta aikaa, mutta moni meistä silti unelmoi vuosilomaa pidemmästä tauosta. Miten pankki tukee sitä, jos haluaa hetkeksi höllätä?

Oma jaksaminen, perhetilanne tai kauan kytenyt unelma ei välttämättä aina mahdollista työntekoa - ainakaan kokoaikaisesti. Vanhempainvapaa, opintovapaa, vuorotteluvapaa, kauan odottanut irtiotto tai unelmareissu... Syitä voi olla monia. Niin on ratkaisujakin.

Pankin pitäisi osata elää mukana muuttuvissa ja omien menojen mukauttamista vaativissa elämäntilanteissa.

Poimi henkilökohtaisen talousneuvojamme Annen POPeimmat vinkit, joilla on mahdollista huilata arjessa tai pitää siitä taukoa.

1. Ennakoi säästämällä

Omista unelmista on mahdollista tehdä totta monella eri tavalla - säästäminen vaan on niistä kaikista fiksuin.

Hetkessä eläminen ei estä varautumasta tulevaan. Tee ajoissa säästösuunnitelma ja nauti rahastoistasi vapaiden koittaessa.

2. Turvaudu reiluun joustoon

Aina säästäminen ei kuitenkaan onnistu ja elämä voi heittää kierrepalloja, joihin ei ole syystä tai toisesta ehtinyt varautumaan. Tällöin kannattaa muistaa, ettei laina ole häpeä - varsinkaan, kun se on reilua POP Joustoluottoa

Tulojen pudotessa väliaikaisesti kohtuullinen summa luottoa voi kantaa juuri tarvittavan verran eteenpäin. Kokeile laskuria ja POP Joustoa helposti täältä. 

3. Lyhennysvapaista vapautta

Lyhennysvapaa on järkevä tapa väliaikaisesti tasapainottaa taloudellista tilannettasi. Lyhennysvapaan aikana maksat lainastasi ainoastaan korot. Takaisin normaalilyhennyksiin voit palata, kun tulot ovat normaalit.

Lyhennysvapaata voit hakea joko soittamalla tai käymällä omassa konttorissasi. Voit myös hakea lyhennysvapaata suoraan verkkopankkisi Laina -välilehden kautta. Valitse haluamasi laina, johon haet lyhennysvapaata, ja tee sille muutospyyntö.

4. Tarkista VISA-luottorajaa

Luottokortin ei ole tarkoitus olla aina tapissa, mutta muuttuvissa elämäntilanteissa se antaa väliaikaista joustoa tehokkaasti. Jos suunnitteilla on esimerkiksi pidempi reissu, VISA voi osoittautua yhdeksi parhaista matkakumppaneista. 

Tarkista luottorajasi, korota sitä tarvittaessa ja hanki menoihin tasausta. Luottorajan korotus onnistuu kätevästi lähettämällä viesti verkkopankin kautta. 

5. Vakuutuksilla mielenrauhaa

Höllääminen on helpompaa, kun on mielenrauhaa. Ennen pidempää huilia kannattaa tarkistaa, että peruselämän turvatekijät ovat kunnossa, jos jotain sattuu.

Onhan tapaturmavakuutuksesi, matkavakuutuksesi, kotivakuutuksesi  ja lainavakuutuksesi kunnossa? Elämä on yllätyksien ihmemaa, jossa kaikkeen ei tietenkään voi varautua. Mutta siihen, mihin voi, löytyy yleensä vakuutus. 

On elämäntilanteesi millainen tahansa, me osaamme kulkea matkassa mukana. 


Tervetuloa testaamaan POP Taloushetkeä, jossa katsotaan yhdessä, miten niitä unelmia kannattaa toteuttaa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä