Hyppää sisältöön
Uusia pankkitietojen kalastelusivuja ja -viestejä on havaittu
Kortit

POP Visa Credit/Debit

POP Visa Credit/Debit-yhdistelmäkortti

POP Visa Credit/Debit on asiakkaidemme suosima yhdistelmäkortti päivittäismaksamiseen. Maksutilanteessa voit valita veloitetaanko maksu suoraan pankkitililtäsi (Debit) vai hyödynnetäänkö kortin luotto-ominaisuutta (Credit).

Yhdistelmäkorttia voit hyödyntää niin ostosten maksamiseen kuin käteisen nostoon Suomessa ja ulkomaillakin. Luotto-ominaisuudella maksetuille ostoksille saat keskimäärin 40 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit halutessasi maksaa ostosi kerralla tai sinulle sopivissa osissa valitun minimilyhennysprosentin mukaan. Luotto-ominaisuuden käytöstä veloitetaan tilinhoitomaksu ja luottokorko.

Kortin ominaisuudet

  • Pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti samassa kortissa
  • Yhdistelmäkorttien credit-ominaisuudelle voi asettaa POP Verkkopankissa ja POP Mobiilissa maantieteellisen käyttöalueen sekä vuorokausikohtaiset rajat automaattinostoihin ja maksupääte- ja verkkokauppaostoihin
  • Kortin credit-ominaisuuteen voi tehdä POP Verkkopankissa eräpäivämuutoksen, minimilyhennysprosentin muutoksen sekä maksuvapaiden kuukausien lisäämisen ja muuttamisen
  • Seuraa korttitapahtumia reaaliaikaisesti POP Verkkopankissa ja POP Mobiilissa
  • Lähimaksuominaisuus on käytettävissä korkeintaan 50 euron ostoksiin. Ostokset veloitetaan aina pankkitililtäsi (Debit)
  • Voit maksaa Visalla kotimaassa, ulkomailla ja verkossa

Lisätietoa

 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä