<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

Jämijärven ja Kurikan Osuuspankit yhdistyvät

Haluamme olla sinulle vahva pankkikumppani, joka tarjoaa asiantuntevaa apua eri elämäntilanteissa - nyt ja tulevaisuudessa. POP Pankki -ryhmään kuuluva Jämijärven Osuuspankki yhdistyy Kurikan Osuuspankkiin 1.6.2023. Pankin virallinen nimi on jatkossa Kurikan Osuuspankki, mutta paikallisesti palvelemme edelleen POP Pankki Jämijärven konttorilla, sillä paikallinen konttori säilyy entisellään.

Asiakkuutesi siirtyy yhdistymisen myötä automaattisesti uuteen pankkiin 3.6.2023 Tilinumerosi ja korttisi säilyvät ennallaan, ja verkkopankkitunnukset toimivat entiseen tapaan.  Puhelinvaihteemme numero on 5.6.2023 alkaen 020 1645 000.

POP Pankki Jämijärven henkilöstö

Uusi pankki lukuina

 • 4 konttoria ja valtakunnallisesti palveleva digikonttori
 • Noin 50 asiantuntijaa palveluksessasi
 • Tase 478 milj. €
 • yli 18 000 asiakasta
 • Vakavaraisuusaste noin 17 %
Marjut Järvinen ja Antti Savola

Kurikan Osuuspankin toimitusjohtaja Antti Savola kertoo, että pankin konttoreihin ja henkilöstöön ei ole tulossa yhdistymisestä johtuvia muutoksia, asiakkaamme voivat jatkaa asiointia omissa tutuissa konttorissaan. POP Pankki Jämijärven toimitusjohtaja Marjut Järvinen jatkaa Jämijärven konttorin johtajana.

Marjut Järvinen toteaa että, vaikka pankin nimi muuttuu, niin konttorin henkilökunta samoin kuin arjessa tärkeät kortit ja tilit pysyvät samana tämä. Tämä oli osuuskunnaltamme merkittävä päätös, jolla varmistetaan POP Pankin tarjoaman henkilökohtaisen asioinnin ja nopea päätöksen teon jatkuminen tällä seudulla. Jatkossa voimme tarjota konttorimme asiakkaille laajempaa asiantuntijapalvelua mm. säästämisen, yrityspalvelun ja lakiasioiden osalta.

Yhdistymisen myötä palvelu laajenee

POP Pankit on palkittu tutkitusti (Epsi Rating) Suomen parhaana asiakaspalvelun pankkina niin henkilö- kuin yritysasiakkaiden keskuudessa

Lakiasiantuntijat palveluksessasi

Kun tarvitset apua lakiasioissa tai perhe- ja perintöoikeudellisissa erityiskysymyksissä, niin asiantuntijamme pankkilakimies Aleksi Forsström ja notariaattisihteeri Kirsi Talvitie ovat apunasi.

Vankkaa yritysrahoitusosaamista POP Pankista 

Yritysasiakasvastaava Hanna Kärpänniemi sekä muu yritysasiakkaita palveleva tiimi on valmiina auttamaan, kun yrityksesi kaipaa sparrausta yrityksen päivittäisasioinnista rahoitussuunnitelmiin.

Sijoituspalveluissa kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Kun tarvitset kokonaisvaltaista henkilökohtaista sijoitussuunnitelmaa, sijoituspäällikkö Laura Lehtinen palvelee niin henkilö-, yritys- kuin yhdistysasiakkaitamme sijoitusratkaisuissa.

Jatkossa palveluksessasi on neljän konttorin muodostama asiantuntijaverkosto sekä digikonttori POP Online palvelee verkon välityksellä koko Suomessa.

Klikkaa konttoria ja tutustu henkilökuntaamme tai varaa henkilökohtainen tapaaminen!

 

Yhdistymiseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia Yhdistymiseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Haluamme olla sinulle vahva pankkikumppani, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua eri elämäntilanteissa - nyt ja tulevaisuudessa. Yhdistymisellä halutaan varmistaa jäsenillemme ja asiakkaillemme mahdollisuus palveluiden saatavuuteen sekä kehittämiseen.
Ei tarvitse, korttisi ja verkkopankkitunnuksesi säilyvät ennallaan vaikka pankkisi vaihtuukin.
Jämijärven konttorin toimihenkilöiden suorat puhelinnumerot säilyvät entisellään. Löydät ne konttorin sivulta. Puhelinvaihteemme uusi numero on 5.6.2023 alkaen 020 1645 000.

Jämijärven Osuuspankin nimi vaihtuu 1.6.2023, Kurikan Osuuspankiksi. Jämijärven konttori on edelleen POP Pankki Jämijärvi ja voit edelleen jatkaa asiointia tutun henkilökunnan kanssa. Asiakkuutesi siirtyy sulautumisen teknisessä vaiheessa automaattisesti uuteen pankkiin, eikä sinun tarvitse sen osalta tehdä mitään.

Päätämme yhteisesti asioista ja hallinnossa sekä johdossa on molemmista pankeista hallintohenkilöitä ja henkilökuntaa. Tällä turvaamme sen, että olemme tulevaisuudessa kaikkien yhteinen pankki.

Sulautuvien pankkien palveluhinnastot ja jäsenedut on yhtenäistetty ja osa hinnoista muuttuu. Verkkopankkia käyttäville asiakkaille on lähetty hinnoittelumuutoksesta tietoa 22.3.2023 verkkopankkiviestillä. Ne, jotka eivät käytä verkkopankkia, saavat tietoa muutoksesta postitse maaliskuun toiseksi viimeisellä viikolla. 

Yhtenäistetty palveluhinnasto astuu voimaan 1.6.2023. Palvelumaksujen veloitus tapahtuu jälkikäteen. Yhtenäistetyn hinnaston mukaiset palvelumaksut veloitetaan ensimmäisen kerran 26.7.2023.

Olethan jo pankin jäsen? Jäsen saa merkittäviä alennuksia palvelumaksuista.

Jos käytössäsi on useampi tili, niin saat yhden tilin veloituksetta ja muista veloitetaan 1€/kk/tili. Mikäli joku tili on tarpeeton, se kannattaa lopettaa ottamalla yhteyttä pankkiin. 

Tilin saldo ja tilitapahtumat kannattaa tarkistaa ajasta ja paikasta riippumatta POP Mobiilista. Tapahtumien tarkastelu sisältyy verkkopankin kk-hintaan. Otto-automaatilla tilitapahtumien kyselystä veloitetaan palvelumaksu.

Säännölliset laskut kannattaa muuttaa suoramaksuiksi tai mahdollisuuksien mukaan e-laskuiksi.

Pankkimme asiantuntijat auttavat mielellään keskustelemalla juuri sinun tilanteeseen sopivista vaihtoehdoista.

Kaikki jäsenet saavat yhtäläiset alennukset ja edut palveluista.

Jäsenyys Jämijärven Osuuspankissa siirtyy automaattisesti POP Pankki Kurikan jäsenyydeksi täysin jäseneduin.

POP Osuudet siirtyvät automaattisesti Kurikan Osuuspankin POP Osuuksiksi. 

Kurikan Osuuspankin jäseneksi voi liittyä keskittämällä pankkiasiointisi Kurikan Osuuspankkiin ja maksamalla 100 euron jäsenmaksun. Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä pankkiin joko puhelimitse tai verkkopankin kautta. Mikäli jostain syystä haluaisit irtisanoa jäsenyytesi, palautuu osuusmaksu takaisin irtisanomisajan jälkeen. 

Yhdistyminen aiheuttaa joitakin katkoksia palveluihin. Tiedossa olevat katkokset:

 • 2.6.2023 Jämijärven konttori on kiinni laitevaihtojen takia. Ei vaikutusta itsepalvelutoimintoihin.
 • 3.6.2023 Kurikan ja Jämijärven palveluissa on käyttökatkos arviolta klo 4.30-16 
 • 31.5. ja 5.6.2023 uusien korttien hakemuksissa voi olla palvelukatkoja. Koskee uuden kortin hakemusta, rinnakkaiskortin hakemusta ja luottorajan korotushakemusta.
 • la 3.6. - ke 7.6. Jämijärven asiakkaiden kortit näkyvät  verkkopankissa viiveellä ke 7.6. alkaen.

Käyttökatkos tarkoittaa käytännössä

 • Verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä
 • Pankkitunnuksia ei voida käyttää sähköiseen tunnistautumiseen
 • SEPA-pikasiirtoja ei voida vastaanottaa
 • POP Visa Debit-, Visa Debit Online- ja Electron -korteilla käteisnostotautomaateilla eivät toimi katkon aikana ja korteilla maksaminen toimii rajoitetusti
 • POP Visa Credit -korteilla korttimaksut ja käteisnostot sen sijaan toimivat normaalisti katkon aikana.
 • Pankkitunnuksilla tunnistautumista edellyttävien verkko-ostojen tekeminen on pois käytöstä katkojen aikana.
   
Mahdollisista palvelukatkoksista ja niiden kestosta ilmoitetaan verkkopankkiviestillä, pankin kotisivulla ja sosiaalisen median tileillä. Seuraathan POP Pankki Kurikan sosiaalisen median tilejä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä