Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä
Autokorjaamo, kuvituskuva.

Yritysneuvonta ja pankkipalvelut yrityksille Kurikan POP Pankissa

Yritystiimi_kuva

Lähellä yrittäjää

Yrittäminen sujuu leikiten, kun talouden kannalta tärkeät palaset ovat paikallaan. Me POP Pankissa haluamme auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut, kuunnella toiveitasi ja tulevaisuuden suunnitelmiasi. 

Yrittäminen on parhaimmillaan antoisaa ja inspiroivaa työtä, mutta aika ajoin myös rankkaa ja taloudellisestikin haastavaa. Onneksi yksin ei kuitenkaan tarvitse yrittää. 

Me POP Pankissa autamme Sinua. Oman yhteyshenkilösi kanssa löydät yrityksellesi parhaat ratkaisut. Teemme päätökset paikallisella tasolla, maalaisjärjen ääntä kuunnellen. Paikallisuudesta ei myöskään ole haittaa toimintakentän tuntemuksessa, osaammehan katsoa yritysmaailmaa myös oman pitäjämme näkövinkkelistä.


Palvelut kaikkiin yrityksen vaiheisiin

Meidät tunnetaan nopean palvelun pankkina, sillä päätökset tehdään meillä paikallisesti alueen ja yrityksesi potentiaalit tunnistaen. Haluamme olla yrityksesi kumppani kaikissa sen vaiheissa. Meiltä saat palvelua, jolla on kasvot. 

 • Yrityksen perustaminen

  Tukenasi yrittäjyytesi alkutaipaleesta lähtien! Lue lisää...

 • Yrityksen laajentaminen

  Onnittelut liiketoimintasi laajentamispäätöksestä! Lue lisää...

 • Maatilan kehittäminen

  Maatilan kehittäminen kannattavammaksi vaatii yleensä investointeja, mutta mistä rahoitus? Lue lisää...

Riitta, Tommi, Taina ja Susanna Kurikan konttorilta, kuvituskuva

Meillä sinua palvelee oma asiakasvastaavasi

Meillä POP Pankissa jokaisella asiakkaallamme on henkilökohtainen talousneuvoja eli ikioma asiakasvastaava. Tavoitat asiakasvastaavasi vaivattomasti soittamalla hänelle suoraan tai laittamalla viestiä verkkopankin kautta. Asiointi on helppoa, sillä oma asiakasvastaavasi tietää jo ennestään tilanteesi eikä sinun tarvitse kertoa koko tarinaasi alusta alkaen. 

Tavoitat meidät sähköpostitse etunimi.sukunimi@poppankki.fi. Salaamatonta sähköpostia ei turvallisuussyistä kuitenkaan kannata käyttää omista pankkiasioista keskusteluun. Siihen soveltuu paremmin suojattu verkkopankkiyhteys. 


Yritys- ja maatalousasioissa sinua palvelee:

Kurikan konttorissa

Tampereen konttorissa

Ideapark Seinäjoen konttorissa

SijoituspalvelutMoona ja Jasmiina Ideapark Seinäjoen konttorilla, kuvituskuva.

Tutustu videoilta tyytyväisiin asiakkaisiimme:

Aamiaishotelli HiljaHelena


Fysioterapeuttiyrittäjä Jasmiina Ahokas


Tampereen konttorin yrityspuoli, kuvituskuva.

7 hyvää syytä valita POP

 • 1. Kaikki Saman katon alta - Keskittämällä perheesi ja yrityksesi pankkipalvelut POP Pankkiin, hoidat kaikki raha-asiasi kerralla kuntoon oman yhteyshenkilösi kanssa. 

 • 2. Tilisiirrot ja maksut, taskusta tai tietokoneelta - Olitpa missä tahansa, hoidat päivittäiset pankkiasiasi kätevästi joko yritysverkkopankin tai mobiilipankin kautta. Kaupan kassalla vilautat Business Debit -korttia.

 • 3. Räätälöidyt rahoitusratkaisut - Olipa investointisi tai muu rahoitustarpeesi isompi tai pienempi, löydämme sinulle sopivan ratkaisun. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Finnvera, Yrityspalvelupiste Formu, Uusyrityskeskus Neuvoa-antava.

 • 4. Olet korvaamaton - Yrityksesi tärkein palanen olet sinä. Varaudu ikäviin yllätyksiin ja turvaa yrityksesi toiminta POP Yrittäjän lainaturvalla. Se auttaa, jos tekemiselle tulee stoppi esimerkiksi vakavan sairauden, onnettomuuden tai menehtymisen takia. 

 • 5. Sijoita suunnitelmiisi, rahastoi unelmiisi - Kädestä suuhun eläminen ei pitkälle kanna. Suunnitelmallinen säästäminen ja sijoittaminen luo yrityksellesi taloudellista pohjaa ja antaa taloudellista turvaa. Kanssamme löydät parhaat ratkaisut. 

 • 6. Hyvät neuvot eivät ole sinulle kalliita - Taloudelliseen turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyy myös varautuminen erilaisiin elämäntilanteiden muutoksiin. Yritystoiminnan jatkuvuutta auttaa, että avioehto, edunvalvontavaltuusvaltakirja ja testamentti ovat kunnossa ja ajan tasalla. Lainopilliset palvelumme täyttävät nämä tarpeet. 

 • 7. Yrittäjällä elämää on eläkkeelläkin - Yrittäjän eläketurva kannattaa pitää ajan tasalla. Asia hoituu meidän kauttamme. Yhteistyökumppanimme on Veritas, jolla on yli 100 vuoden kokemus eläkevakuuttamisesta. 

Tavoitat yhteyshenkilösi helposti juuri silloin kun itsellesi sopii.

Sovi tapaamisaika:


Paras_pankki_EPSI23_IG (1)

POP Pankki on valittu yksityisasiakaskategorian parhaaksi pankiksi jo kaksitoista kertaa. Vastaavaan suoritukseen ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

Vuonna 2021 olimme lisäksi ensimmäistä kertaa mukana yritysasiakaskategorian tutkimuksessa, jonka voitimme. 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä