Hyppää sisältöön

POP Yrityslaina B

POP Yrityslaina - sijoitusrahasto on pitkän koron yrityslainarahasto, jonka varat sijoitetaan pääasiassa sellaisten yritysten euromääräisiin joukkovelkakirjalainoihin, joiden kansainvälisen luottoluokituslaitoksen antama luottoluokitus on korkea, vähintään BBB- (S&P) tai vastaava. 

Rahasto voi sijoittaa johdannaissopimuksiin edistääkseen tehokasta salkunhoitoa. Rahaston vertailuindeksinä on Barclays Euro-Aggregate Corporates Total Return -indeksi, joka kuvastaa eurooppalaisista,  korkeamman luottoluokituksen yrityslainoista muodostetun sijoitussalkun arvon kehitystä, kun tuotot on  sijoitettu uudelleen.

Rahaston salkunhoitaja voi poiketa vertailuindeksin koostumuksesta, painotuksista ja  riskitasosta. Sijoitustoiminnan tavoitteisiin pyritään aktiivisen omaisuudenhoidon keinoin. Rahaston  sijoituskohteiden tuotot, kuten korot, sijoitetaan uudelleen.

Suositus: Tämä rahasto ei ehkä sovellu  sijoittajille, jotka aikovat luopua osuuksistaan rahastossa kolmen vuoden kuluessa.

POP Yrityslaina B

  • Morningstar:
  • Arvo päivä:
  • Arvo: 86,92 €
1 päivä
-0,15 %
1 kk
+0,71 %
3 kk
+0,25 %
12 kk
+6,41 %
3 v
-6,66 %

POP rahasto-osuuksien merkitseminen

Merkitse POP rahasto-osuuksia verkkopankin Sijoitukset -osiossa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään. Vahvista lopuksi tapahtuma POP Avaimella tai omilla pankkitunnuksillasi.

Dokumentit

Osuussarjan nimi
Sijoitusrahasto POP Yrityslaina B
Rahastotyyppi
Korkorahasto
Perustettu
28.1.2019
Salkunhoitaja
Mark Mattila
Vertailuindeksi
TR BBgBarc Euro Agg Corps TR EUR
Osuuslajit
Kasvuosuudet
Minimimerkintä
50 euroa tai 50 euroa/kk
Hallinnointipalkkio p.a.
0,80 %*
Merkintäpalkkio
0,50 %
Lunastuspalkkio
0,50 %

*Sijoituskohteina olevilta rahastoilta peritään säilytysyhteisön palkkio voimassa olevan hinnaston mukaisesti 

POP Yrityslaina B on Säästöpankki Yrityslaina -sijoitusrahaston osuussarja.

Hinnasto
Rahastoesite
Rahastosäästämisen esite 
Toimeksiantojen toteuttamisperiaatteet ja toimeksiantojen käsittely
Toimeksiannon kulut
Puolivuosikatsaus 2023
Vuosikertomus 2022
Vuosikertomus 2021
Vuosikertomus 2020

Vuosikertomus 2019
Vuosikertomus 2018
Vuosikertomus 2017

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä