Hyppää sisältöön
Kuvituskuva e-lasku

E-lasku

Haluatko eroon ylimääräisistä papereista ja arkistoida laskusi kerralla kuntoon? E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. Laskun sisältö vastaa paperilaskua ja se eroaa paperilaskusta vain sähköisen toimitustavan osalta. Tilaa ympäristöystävällinen e-lasku ja saat laskun jatkossa sähköisesti niiltä laskuttajilta, jotka tarjoavat e-laskun mahdollisuuden.

Näin e-lasku toimii

E-lasku on yhteisesti sovittu tapa hoitaa laskut ilman paperia. E-laskuun siirtymisestä sovit kunkin laskuttajan kanssa erikseen. Tämän jälkeen saat mobiili- tai verkkopankkiisi ilmoituksen uusista saapuneista laskuista.

Voit tarkastella laskua mobiili- ja verkkopankissasi sekä muokata vapaasti summaa tai eräpäivää. E-lasku veloitetaan tililtäsi vasta hyväksyttyäsi laskun, jollet ole erikseen valinnut automaattista veloitusta.

Miten otan e-laskun käyttöön?

  • Käyttöönotto edellyttää pankin verkkopankkitunnuksia. E-laskun saa käyttöön oman verkkopankin tai POP Mobiilin kautta.

  • Voit muodostaa e-laskuosoitteen verkkopankin Maksut-osiossa, tai POP Mobiilin E-Laskut-osiossa.

  • Kun maksuvaihtoehdoksi verkkopankissa tai POP Mobiilissa on valittu e-lasku, ei paperilaskua enää jatkossa saavu postitse.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä