Hyppää sisältöön
Kuvituskuva kolikot

Tilisiirto

Tilisiirto on kätevä tapa yksittäisten laskujen maksamiseen ja varojen siirtämiseen toiselle tilille. Teet siirron vaivattomimmin suoraan omassa mobiili- tai verkkopankissasi, mutta myös perinteinen pankissa maksaminen onnistuu konttorissa. Meillä voit tehdä tilisiirtosi niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Tilisiirto, joka sopii sinulle parhaiten

Voit tehdä tilisiirtoja ja maksuja POP Mobiilissa, verkkopankissa tai konttoripalveluna.
 
Tilisiirtoon tarvitset saajan IBAN-muotoisen tilinumeron (International Bank Account Number). 
 

Vaivattomasti mobiilissa ja verkossa

POP Mobiilin ja verkkopankin käytön suurin etu on se, että pankki on sinulle avoinna vuorokauden ympäri. Voit siirtää varoja omien tiliesi välillä ja muiden pankkien tileille. Verkkopankkiisi kirjaudut kätevästi sivuston yläpalkissa olevasta Kirjaudu-kohdasta.
 

Helposti palvelupäätteellä

Osalla konttoreissamme on käytössäsi palvelupäätteitä, joilla voit hoitaa laskut ja muut tilisiirrot helposti pankin tiloissa.
 

Kätevästi konttorissa

Kaikissa konttoreissamme hoidat tilisiirtosi ystävällisesti tiskillä. Voit maksaa laskut tililtäsi tai siirtää varoja omien tiliesi välillä. Hyvät neuvot ja hymy kuuluvat palvelupakettiimme vakiona.

Mikä on SEPA-pikasiirto?

  • Reaaliaikainen maksu, jota pankit tarjoavat asiakkailleen ympäri Eurooppaa.
  • Asiakkaana saat palvelun käyttöösi automaattisesti.
  • Voit vastaanottaa SEPA pikasiirtoja kaikista palvelun piirissä olevista eurooppalaisista pankeista - myös viikonloppuisin ja arkipyhinä.
  • SEPA pikasiirtojen vastaanottaminen on henkilöasiakkaille ilmaista.
  • SEPA pikasiirrolla tehdyt maksut siirtyvät euroalueen pankkien välillä saajan tilille muutamassa sekunnissa maksun hyväksymisestä. 
  • SEPA pikasiirrossa mukana olevat pankit löydät lueteltuina täältä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä