Hyppää sisältöön

POP Perusturva kantoi sairausloman yli

Lokakuisena aamuna Annukka Laine juoksi tapansa mukaan töihin kiiruhtaessaan kotitalonsa portaat alas. Viimeisellä rappusella jalka lipesi, polvesta kuului rusahdus ja kova kipu väreili läpi kehon. Polvi oli murskana.
Näin Annukka kertaa viime syksyn tapahtumia. Polven eturistiside oli hajalla ja molemmat kierukat repesivät. Annukka sai kontattua takaisin asuntoonsa ja soitti ensin työterveyshuoltoon ja sitten isälleen. Iso leikkaus oli välittömästi edessä.

POP Perusturva turvaksi

23-vuotias Annukka oli muuttanut vuotta aiemmin omaan asuntoonsa Raisiossa. Hän oli säästänyt alkupääomaa ASP-tilille asuessaan äitinsä kanssa. Kokin palkasta jäi helposti reilu kuukausisumma säästöön, kun asumiskustannuksia ei ollut.

– Omaan asuntoon säästämisen yhteydessä siirryin isosta pankista Liedon Osuuspankin asiakkaaksi, kun tätini oli kehunut POP Pankin palvelua. Ottaessani asuntolainaa minulle ehdotettiin vakuutusta tapaturman varalle ja lainanmaksun avuksi. Se tuntui hyvältä ratkaisulta, mutta unohdin sitten koko asian.

Tapaturman jälkeen Annukka otti yhteyttä POP Pankiin ja hän kysyi, että eikö hänellä ollut vakuutus asuntolainassa. Pankin toimihenkilö pyysi häntä ottamaan yhteyttä AXAan, ja kertomaan tapahtumasta. Annukka soitti ja AXA pyysi Annukkaa rekisteröitymään netin kautta. Hän täytti verkon kautta lomakkeet, otti kuvat lääkärintodistuksista ja toimitti ne järjestelmän kautta. Kaikki hoitui nopeasti verkossa.

Summa suoraan tilille

Annukka maksaa asuntolainan lyhennystä ja korkoja joka kuukausi. POP perusturvan korvaussummaksi oli sovittu sama summa, mutta siitä meni sivutuloprosentin verran veroa. Korvaus ei siis kattanut koko kuukausimaksua, mutta auttoi paljon, koska palkka oli tavanomaista pienempi. Summa maksettiin kuukausittain suoraan tilille.

— Olin tyytyväinen. Nyt pärjäsin hyvin pitkän sairauslomani ajan ja sain kaikki pakolliset menot hoidettua. Alkuun makasin vain sängyssä kotona, eikä rahaakaan kulunut. Vähitellen sain aloittaa polven kuntoutuksen ja liikkua, ajaa jopa autoa, jolloin oli kiva tavata kavereita ja käydä vaikkapa lounaalla. Jos talous olisi ollut kovin tiukalla, ei tähän olisi ollut mahdollisuutta. Nyt selvisin hienosti viiden ja puolen kuukauden toipumisesta. Suosittelen lämpimästi vakuutuksen ottamista, Annukka kertoo tyytyväisenä.

POP Perusturva

POP Perusturvan voi ottaa kuka tahansa 18–59-vuotias, jolla on väestötietolain mukainen kotipaikka Suomessa POP Perusturva kattaa:
  • tapaturmaisen työkyvyttömyyden
  • tapaturmaisen pysyvän haitan
  • tapaturmaisen kuoleman.

POP Perusturva vakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö Financial Insurance Company Limited ja Financial Assurance Company Limited, Suomen sivuliike (Y-tunnus 1915572-3 sekä 1067708-2). AXA, PL 67 (Hämeentie 19), 00501 Helsinki.

 Lue koko kirjoitus kokonaisuudessaan Koivunlehti-asiakaslehdestämme.
 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä