<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

Korkoa korolle - Naistenpäivän sijoitusilta 8.3.

kk_fb_kuva_2_wide-1

Naistenpäivän Korkoa korolle -sijoitusilta on täällä taas! Järjestämme jo perinteeksi muodostuneen naisten sijoitusillan 8.3. klo 18.00 alkaen live-tapahtumana Kauhavan LSK Business Parkissa sekä Youtube livestriiminä verkossa.

Tänä vuonna säästämistä ja sijoittamista käsitellään innostavassa keskustelupaneelissa, jossa mukana on POP Pankki Pohjanmaan säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijoiden lisäksi Marja-Leena Haapanen.

Marja-Leena on positiivisella elämänasenteella rikastettu intohimoinen sijoittaja, kouluttaja sekä Naisten Oman Pörssiklubin perustaja. Yritystoiminnan ohessa Marja-Leena toimii sekä Suomen Osakesäästäjien, että Helsingin Osakesäästäjien hallituksen jäsenenä. Marja-Leenalle sijoittaminen ei ole työtä, vaan intohimo, kiinteä osa elämää.

Erityisen lähellä Marja-Leenan sydäntä on motivoida ja auttaa naisia ottamaan vastuu omasta taloudestaan ja raha-asioistaan. Sijoittamista, eli pääomatulon hankintaa, ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Elinikämme on pidentynyt ja on tärkeätä voida elää myös vanhuusaikana ilman rahahuolia tai ainakin saada pientä lisätuloa eläkkeen lisäksi.

Keskustelupaneelin jälkeen tarjolla on iltapalabuffet:

  • Hedelmäinen vihersalaatti
  • Broileri-pastasalaatti
  • Tomaatti-mozzarellasalaatti
  • Patonki ja tuorejuusto
  • Rieskarullat kinkku- ja kasvistäytteellä
  • Pieni makea

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 1.3. mennessä täällä: https://www.lyyti.in/korkoa_korolle_2022

Kaikkien live- ja verkkotapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan perinteisesti Kalevala Korun upea Naisen ääni –riipus. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan


p.s. Meillä on parhaillaan menossa POP Rahastokampanja: Helmi-maaliskuun ajan saat rahastomerkinnät ilman kertamerkintäpalkkiota! Lue lisää kampanjasta ja tartu tarjoukseen: https://www.poppankki.fi/palvelut/saastot-ja-sijoitukset/rahastosaastaminen

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä