<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

Elämä haltuun rakkaushormoneilla - Naistenpäivän tapahtuma 8.3.

Elämä-haltuun-rakkaushormoneilla---web-v2

Pohjanmaan Osuuspankin perinteinen naistenpäivän tapahtuma on taas täällä! Tapahtuman ajankohta on perjantaina 8.3. klo 17.00 alkaen Kauhavan LSK Business Parkissa.

Tänä vuonna paikan päälle saapuu Emilia Vuorisalmi kertomaan siitä, kuinka voimme saada elämämme haltuun rakkaushormonien avulla. Emilia on lääkäri, näyttelijä, kirjailija ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs.

Puheessaan Emilia kertoo, miten jokainen meistä voi valjastaa rakkaushormonien Dopamiinin, Serotoniinin ja Oksitosiinin terveyshyödyt kestävästi käyttöön eri elämäntilanteissa. Vuorisalmi yhdistelee uusimpia tieteellisiä tutkimuksia sekä vanhaa viisautta ja jakaa oman tarinansa epätasapainosta ja kipuilusta takaisin kukoistukseen.

Vuorisalmen mielestä avain kestävään hyvinvointiin on syvä kosketus omaan itseen. Vuorisalmi puhuu myös ilon, luovuuden ja unelmien tärkeydestä hyvinvoinnin lähteinä sekä miten vain ystävystymällä pelkojemme kanssa, voimme nousta uudelle tasolle.

Meillä kaikilla on mahdollisuus ottaa elämämme sekä terveytemme haltuun ja muutos voi alkaa nyt.

Luennon jälkeen tarjolla on iltapalabuffet:

Hedelmäinen vihersalaatti ja kastike (M,G), juusto-pastasalaatti (L), tomaatti-mozzarellasalaatti (L,G), talon leipä (L) ja levitteet, rapeat broilerinfileet (L), suklaakakku (L), kahvi, tee, mehu

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 1.3. mennessä täällä: https://q.surveypal.com/elama-haltuun-rakkaushormoneilla

Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvomme 200 € arvoisen Hopeapuron lahjakortin. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä