<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

Rahastowebinaari 11.10. klo 14-15 - Ilmoittaudu mukaan!

Rahastokampanja_display_1200x630

Mitä rahastomarkkinoille kuuluu nyt? Pohditko säästämisen ja sijoittamisen aloittamista?

Tule hakemaan ajankohtaista tietoa rahastosäästämisestä ja markkinoiden nykytilasta webinaaristamme, jonka järjestämme 11.10. klo 14.

Webinaarissa Säästöpankkikeskuksen varainhoitopalveluiden liiketoiminta-asiantuntija Harri Tainio käy läpi nykyistä rahastomaailman markkinatilannetta. Lisäksi Harri tulee kertomaan erilaisista ratkaisumahdollisuuksista, joita rahastot tarjoavat suunnitelmalliseen säästämiseen ja sijoittamiseen.

POP Pankki Pohjanmaan sijoitusasiantuntija Nina Keto taas kertoo, millaisia palveluita POP Pankilla on säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen sekä säästämistavoitteiden tukemiseen.

Ohjelma

14.00 - 14:45: Markkinatilannekatsaus sekä ratkaisuja säästämiseen ja sijoittamiseen
- Harri Tainio, liiketoiminta-asiantuntija, varainhoitopalvelut / Säästöpankkikeskus

14:45 - 15:00: POP Pankin vinkit säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen
- Nina Keto, sijoitusasiantuntija / POP Pankki Pohjanmaa

Ilmoittautuminen 10.10. klo 15.00 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/rahastowebinaari-11-10-2022

p.s.
Kannattaa myös huomioida POP Pankin rahastokampanja: Syys-lokakuun ajan saat rahastomerkintöjen kertamerkinnät -50%*

--

Huom. Kampanja koskee vain Pohjanmaan Osuuspankin asiakkaita. Tämä viesti ei ole tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi tai suositukseksi ostaa kyseisiä rahastoja. POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Sijoituksen arvo ja sijoituksesta saatava tuotto voivat sekä nousta että laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Sijoittamiseen liittyy myös kuluja, jotka voit nähdä tarkemmin kunkin rahaston kululaskelmasta. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä