Hyppää sisältöön

POP Asuntoluottopankki Oyj laskee liikkeeseen 250 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan osana joukkovelkakirjalainaohjelmaa

POP ASUNTOLUOTTOPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 19.4.2023 KLO 17.00, MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT TIEDOT

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

POP Asuntoluottopankki Oyj laskee liikkeeseen 250 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan. Joukkovelkakirjalainan eräpäivä on 26.4.2028 ja laina on kiinteäkorkoinen.

Lainan liikkeeseenlasku tapahtuu POP Asuntoluottopankki Oyj:n 1 miljardin euron joukkovelkakirjalainaohjelman alla. Finanssivalvonta on hyväksynyt yhtiön joukkovelkakirjalainaohjelmaa koskevan esitteen 7.3.2023 ja esitteen täydennyksen 18.4.2023.

Nyt liikkeeseen laskettavan lainan lopulliset ehdot ovat saatavissa englanninkielisenä yhtiön internetsivuilta https://www.poppankki.fi/sijoittajille/tietoa-sijoittajille/sijoittajasuhteet arviolta 26.4.2023.

POP Asuntoluottopankki Oyj tulee hakemaan joukkovelkakirjalainan ottamista julkisen kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Liikkeeseenlaskun pääjärjestäjinä toimivat Nordea Bank Abp, Landesbank Baden-Württemberg (LBBW) ja Swedbank Ab (Publ). Borenius Asianajotoimisto Oy toimii oikeudellisena neuvonantajana.

POP Asuntoluottopankki Oyj

Lisätiedot:
Timo Hulkko, toimitusjohtaja, POP Asuntoluottopankki Oyj,
puh. +358 500 894 008

Tony Tötterström, toimitusjohtajan sijainen, POP Asuntoluottopankki Oyj,
puh. +358 50 530 6623

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.poppankki.fi


POP Asuntoluottopankki Oyj on POP Pankkikeskus osk:n tytäryhtiö ja se kuuluu POP Pankkien yhteenliittymään. POP Asuntoluottopankki vastaa POP Pankki -ryhmän kiinteistövakuudellisesta varainhankinnasta laskemalla liikkeeseen katettuja joukkovelkakirjalainoja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä