Hyppää sisältöön

POP Asuntoluottopankki Oyj: Sisäpiiritieto - POP Pankki -ryhmä on allekirjoittanut sopimuksen Suomen Vahinkovakuutus Oy:n osake-enemmistön myynnistä LähiTapiolalle

POP ASUNTOLUOTTOPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 14.3.2023, KLO 9.00, SISÄPIIRITIETO

POP Asuntoluottopankki Oyj: Sisäpiiritieto - POP Pankki -ryhmä on allekirjoittanut sopimuksen Suomen Vahinkovakuutus Oy:n osake-enemmistön myynnistä LähiTapiolalle 

POP Pankki -ryhmä ja LähiTapiola ovat allekirjoittaneet 14.3.2023 sopimuksen POP Pankki -ryhmään kuuluvan Suomen Vahinkovakuutus Oy:n osake-enemmistön myymisestä LähiTapiolalle. Sopimus koskee 70 prosenttia yhtiön osakekannasta. Kaupan arvioidaan toteutuvan kesään 2023 mennessä edellyttäen, että se saa Kilpailu- ja kuluttajaviraston ja Finanssivalvonnan hyväksynnän.  

POP Pankki -ryhmän vuonna 2012 perustama, ajoneuvo- ja vahinkovakuutustuotteisiin keskittynyt Suomen Vahinkovakuutus Oy tunnetaan POP Vakuutus -brändistään. Yhtiö on erottautunut vakuutustoimialasta digitaalisella liiketoimintamallillaan. Kaupan toteutuessa POP Vakuutus jatkaa toimintaansa omana itsenäisenä yhtiönä ja POP Vakuutus -brändillä.

Kaupalla tulee sen toteutuessa olemaan merkittävä positiivinen vaikutus POP Pankki -ryhmän tulokseen tilikaudella 2023. POP Asuntoluottopankki Oyj:n tulokseen kaupalla ei ole vaikusta.

POP Asuntoluottopankki Oyj 

Lisätiedot: 
Timo Hulkko, toimitusjohtaja, POP Asuntoluottopankki Oyj, puh. 050 089 4008, timo.hulkko@poppankki.fi 

Jakelu: 
Nasdaq Helsinki Oy 
Keskeiset tiedotusvälineet 
www.poppankki.fi 

POP Asuntoluottopankki Oyj on POP Pankkikeskus osk:n tytäryhtiö ja se kuuluu POP Pankkien yhteenliittymään. POP Asuntoluottopankki vastaa POP Pankki -ryhmän kiinteistövakuudellisesta varainhankinnasta laskemalla liikkeeseen katettuja joukkovelkakirjalainoja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä