Hyppää sisältöön

POP Asuntoluottopankki Oyj: Viranomaiset hyväksyivät POP Pankki -ryhmän Suomen Vahinkovakuutus Oy:tä koskevan kaupan LähiTapiolan kanssaa

POP Asuntoluottopankki Oyj, Pörssitiedote, 25.5.2023, klo 12.30, Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

POP Asuntoluottopankki Oyj: Viranomaiset hyväksyivät POP Pankki -ryhmän Suomen Vahinkovakuutus Oy:tä koskevan kaupan LähiTapiolan kanssa

Kilpailu- ja kuluttajavirasto ja Finanssivalvonta ovat hyväksyneet POP Pankki -ryhmän ja LähiTapiolan 14.3.2023 allekirjoittaman sopimuksen Suomen Vahinkovakuutus Oy:n 70 prosentin osake-enemmistön myymisestä LähiTapiolalle.

Suomen Vahinkovakuutus Oy:stä tulee yrityskaupan hyväksynnän myötä osa LähiTapiola-ryhmää. Yhtiö kuitenkin jatkaa itsenäisenä organisaationa ja kaupalla ei ole välitöntä vaikutusta POP Vakuutus -brändillä operoivan Suomen Vahinkovakuutus Oy:n asiakkaisiin tai tuotteisiin. POP Pankki -ryhmä jatkaa Suomen Vahinkovakuutuksen osaomistajana 30 prosentin osuudella.

Kaupalla on merkittävä positiivinen vaikutus POP Pankki -ryhmän tulokseen tilikaudella 2023. POP Asuntoluottopankki Oyj:n tulokseen kaupalla ei ole vaikutusta. 

POP Asuntoluottopankki Oyj 

Lisätietoja:

Timo Hulkko, toimitusjohtaja, POP Asuntoluottopankki Oyj,
puh. +358 500 894 008

Tony Tötterström, toimitusjohtajan sijainen, POP Asuntoluottopankki Oyj,
puh. +358 50 530 6623

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.poppankki.fi


POP Asuntoluottopankki Oyj on POP Pankkikeskus osk:n tytäryhtiö ja se kuuluu POP Pankkien yhteenliittymään. POP Asuntoluottopankki vastaa POP Pankki -ryhmän kiinteistövakuudellisesta varainhankinnasta laskemalla liikkeeseen katettuja joukkovelkakirjalainoja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä