Hyppää sisältöön

POP Asuntoluottopankki Oyj: S&P Global Ratings muutti POP Pankki -ryhmää edustavan Bonum Pankki Oyj:n luottoluokituksen näkymät positiiviseksi ja vahvisti luottoluokituksen

POP Asuntoluottopankki Oyj, Pörssitiedote 5.10.2023, klo 14.45, Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

POP Asuntoluottopankki Oyj: S&P Global Ratings muutti POP Pankki -ryhmää edustavan Bonum Pankki Oyj:n luottoluokituksen näkymät positiiviseksi ja vahvisti luottoluokituksen

S&P Global Ratings on muuttanut Bonum Pankki Oyj:n luottoluokituksen näkymät vakaista positiiviseksi. Lisäksi luottoluokittaja on vahvistanut Bonum Pankki Oyj:n pitkäaikaisen investointitason luottoluokituksen tasolla ’BBB’ ja lyhytaikaisen luottoluokituksen tasolla ’A-2'. Bonum Pankki Oyj:n luottoluokitus perustuu luottoluokittajan laajempaan POP Pankki -ryhmää koskevaan arvioon.

S&P Global Ratings on huomioinut päätöksessään POP Pankki -ryhmän toimet toimintojensa virtaviivaistamiseksi, vakuutustarjonnan laajentamiseksi sekä ryhmän kannattavuuden ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Luottoluokittajan mukaan POP Pankki -ryhmä on hyvissä asemissa vahvistaa tuloprofiiliaan korkeampien korkojen ja vähittäistalletuspohjaisen rahoitusrakenteensa ansiosta.

Linkki S&P Global Ratingsin 5.10.2023 julkaisemaan tiedotteeseen. Avautuu uuteen ikkunaan.

Lisätietoja:

Timo Hulkko, toimitusjohtaja, POP Asuntoluottopankki Oyj,
puh. +358 500 894 008

Tony Tötterström, toimitusjohtajan sijainen, POP Asuntoluottopankki Oyj, puh. +358 50 530 6623

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.poppankki.fi

POP Asuntoluottopankki Oyj on POP Pankkikeskus osk:n tytäryhtiö ja se kuuluu POP Pankkien yhteenliittymään. POP Asuntoluottopankki vastaa POP Pankki -ryhmän kiinteistövakuudellisesta varainhankinnasta laskemalla liikkeeseen katettuja joukkovelkakirjalainoja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä