Hyppää sisältöön

Bonum Pankki Oyj: POP Pankki valitsi Crosskeyn peruspankkijärjestelmäkumppanikseen

BONUM PANKKI OYJ
PÖRSSITIEDOTE
4.1.2022, KLO 13.00

BONUM PANKKI OYJ: POP Pankki valitsi Crosskeyn peruspankkijärjestelmäkumppanikseen

POP Pankki on tänään allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Crosskeyn kanssa peruspankkijärjestelmänsä uudistamisesta. POP Pankki arvioi ottavansa uuden peruspankkijärjestelmän käyttöön vuoden 2025 aikana. Yhteistyösopimuksella ei ole välitöntä vaikutusta pankin tarjoamiin päivittäisasioinnin palveluihin.

POP Pankin peruspankkijärjestelmäuudistuksen tavoitteena on asiakaskokemuksen ja kilpailukyvyn kokonaisvaltainen kehittäminen.

Crosskey on Suomen johtavia rahoitusalan IT-ratkaisujen tarjoajia. Sen järjestelmät palvelevat jo yli 3,5 miljoonaa loppuasiakasta.

“POP Pankki -ryhmän visiona on olla henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistävä, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon pankki. Peruspankkijärjestelmämme uudistaminen on yksi keskeisistä strategisista hankkeistamme”, toteaa yhteistyösopimuksen POP Pankin puolesta allekirjoittanut POP Pankkikeskuksen vt. toimitusjohtaja Jaakko Pulli.

“Markkinahaastajana meidän täytyy pystyä vastaamaan asiakaskäyttäytymisen muutoksiin ennakoivasti. Järjestelmäkumppanivalinnassa meille oli tärkeää yhteinen näkemys toimialaan liittyvistä mahdollisuuksista, kattava tarjooma, vahvat näytöt sekä laaja kokemus toimialamme integraatioratkaisuista. Crosskey on Open Banking -strategioiden toteuttamisen asiantuntija, jonka ratkaisut mahdollistavat visiomme toteuttamisen”, jatkaa Pulli.

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmä, joka tarjoaa vähittäispankkipalveluja henkilöasiakkaille, pienille ja keskisuurille yrityksille sekä vahinkovakuutuspalveluja henkilöasiakkaille. Riippumattoman EPSI Rating -toimialatutkimuksen mukaan POP Pankilla on tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat.

Bonum Pankki Oyj on POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos. Bonum Pankki Oyj vastaa POP Pankki -ryhmän ulkoisen rahoituksen hankkimisesta ja maksuliikenteestä sekä myöntää vähittäisasiakkaille vakuudettomia kulutusluottoja ja vakuudellisia velkakirjalainoja. Bonum Pankki Oyj toimii myös yhteenliittymän keskitettyjen palvelujen tarjoajana.

Lisätietoja:

Jaakko Pulli, vt. toimitusjohtaja, POP Pankkikeskus osk, puh. 050 420 0925, sähköposti: jaakko.pulli@poppankki.fi

Pia Ali-Tolppa, toimitusjohtaja, Bonum Pankki Oyj, puh. 050 303 1476, sähköposti: pia.ali-tolppa@poppankki.fi

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.poppankki.fi

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä