Hyppää sisältöön

Bonum Pankki Oyj:n luottoluokitus vahvistettiin, näkymät säilyivät vakaana

Bonum Pankki Oyj
Pörssitiedote, 7.10.2022, klo 14.00 EEST, Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

Bonum Pankki Oyj:n luottoluokitus vahvistettiin, näkymät säilyivät vakaana

Luottoluokituslaitos S&P Global Ratings (S&P) on vahvistanut Bonum Pankki Oyj:n pitkäaikaisen luottoluokituksen tasoksi ’BBB’ ja lyhytaikaisen luottoluokituksen ’A-2’. Pankin näkymät ovat vakaat. 

Luottoluokittaja toteaa Bonum Pankki Oyj:n luottoluokituksen ja näkymien heijastavan POP Pankki -ryhmän tilannetta ja luottokelpoisuutta yleisesti. Luottoluokittaja kommentoi raportissaan odottavansa POP Pankki -ryhmän jatkavan ryhmärakenteensa tehostamista sekä toimintojensa digitalisoimista säilyttäen samalla vahvan vakavaraisuutensa sekä vakaan rahoitus- ja likviditeettitilanteensa.

S&P:n Bonum Pankin luottoluokitus on luettavissa osoitteessa www.poppankki.fi.

Bonum Pankki Oyj on POP Pankkikeskus osk:n tytäryhtiö ja se toimii POP Pankkien keskusluottolaitoksena. Se vastaa POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury-palveluista. Lisäksi Bonum Pankki Oyj vastaa POP Pankkien korttiliiketoiminnasta sekä myöntää vakuudettomia kulutusluottoja. 

Bonum Pankki Oyj

Lisätietoja:

Pia Ali-Tolppa, toimitusjohtaja, Bonum Pankki Oyj
puh. 050 303 1476, sähköposti: pia.ali-tolppa@poppankki.fi

Jaakko Pulli, toimitusjohtaja POP Pankkikeskus osk sekä Bonum Pankki Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 420 0925, sähköposti: jaakko.pulli@poppankki.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset mediat
www.poppankki.fi

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä