Hoppa till innehåll

POP Renoveringslån

Oberoende av om du tänker på en liten ytlig finslipning eller en mer ingående totalrenovering behövs det alltid tid, pengar och tålamod. När finansieringen är ordnad pressar inte heller tidtabellen nerverna i onödan. POP Bankens renoveringslån är en lösning när du planerar att renovera din bostad.

En renovering höjer hemmets värde och gör livet bekvämare

  • Det lönar sig inte att skjuta upp renoveringar hur länge som helst, för en renovering kan förlänga hemmets livslängd. En renovering höjer ofta även hemmets värde eller ökar boendekomforten. Det är alltså en investering i framtiden liksom också ett bostadslån.

  • När de egna besparingarna inte täcker hela renoveringsbehovet lönar det sig att ansöka om POP Bankens förmånliga renoveringslån. Betalningstiden, räntan och övriga detaljer får du avtala om med din bank.

  • När du har en låneförsäkring med i renoveringslånet kan du vara säker på att lånet inte får din ekonomi att vackla ens i svåra tider.

Bygglån eller renoveringslån?

Bostadslån kan kompletteras med andra byggrelaterade lån. I allmänhet är villkoret för dem att det inte bara är fråga kosmetiska renoveringar utan arbeten som även omfattar konstruktioner.

Till exempel ombyggnad är ofta sådan verksamhet. Så klart har POP Banken även lösningar för mindre reparationer, såsom renoveringslån.

För byggande kan du ansöka om lån oberoende av om det är fråga om ett stort byggprojekt såsom en terrass eller ett mindre projekt såsom en brygga.

Ett villkor för bygglån är att hushållets ekonomi är stabil, det vill säga att utgifterna och inkomsterna är i balans.

Det är bra att använda vår låneräknare i bedömningen av lånekostnaderna. Där kan du fritt ändra till exempel räntan på bygglånet.

Du kan också testa olika månadsrater och hitta en lämplig rat för din och familjens situation.

Mer information

Allmänna villkor för en privatpersons skuld. 

Gå till sidan Skuldebrev för privatperson

Fysisk person som pantsättare. 

Gå till sidan Pantsättningsvillkor

Fysisk person som borgensman. 

Gå till sidan Borgenvillkor

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt