Hyppää sisältöön
Kalasteluviestejä POP Pankin nimissä

Remonttilaina

Olipa mielessäsi pieni pintapuunaus tai perinpohjaisempi peruskorjaus, remontointiin tarvitaan aina aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä. Kun rahoitus on kunnossa, ei aikataulukaan turhaan kiristä pinnaa. POP Pankin remonttilaina on ratkaisu kotisi kunnostamiseen.

Rakennuslaina vai remonttilaina?

Asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada myös muuta kodin rakentamiseen liittyvää lainaa. Usein näiden lainaehtona on, että kyseessä ei ole kosmeettinen pintaremontti vaan rakenteisiin menevät muutokset.

Esimerkiksi korjausrakentaminen on usein juuri tällaista toimintaa. Pienempiinkin parannustöihin löytyy toki apu, ja meiltä POP Pankista saat myös remonttilainaa.

Rakentamiseen voi hakea lainaa riippumatta siitä onko kyseessä iso rakennustyö kuten terassin rakentaminen tai vähän pienempi projekti, kuten laiturin rakentaminen.

Rakennuslainan ehtona on, että perheen talous on perustuksiltaan kunnossa eli menoja ja tuloja on sopivassa suhteessa.

Lainan kustannuksia arvioidessa kannattaa hyödyntää lainalaskuriamme. Laskurissa voit vapaasti muuttaa esimerkiksi rakennuslainan korkoa.

Voit myös testata erilaisia kuukausieriä – millainen sopii juuri sinun perheellesi ja sinun tilanteeseesi?

Valitse laina remontin ja tarpeen mukaan

Remontteja on isoja ja pieniä, mutta niin on lainojakin. POP Pankista saat sinulle sopivan lainan - oli se sitten pieni, suuri, vakuudellinen tai vakuudeton. Remonttilaina on mahdollista saada esimerkiksi asuntolainan päälle. Kysy pankistasi, sopisiko tämä ratkaisu sinulle. Varmista myös sopisiko tarpeisiisi POP Jousto tai POP Pikalaina.

Myös POP Jousto sopii hyvin remonttiin. POP Jouston voit hakea etukäteen ja nostaa aina, kun tarvitset talouteesi joustovaraa. Lainalaskurillamme voit laskea sinulle sopivan lainan.

Kiireisiin remonttitarpeisiin taas sopii POP Pikalaina. Se on vakuudeton kulutusluotto, jota myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille. POP Pikalainaa voit hakea verkossa jopa 20 000 €, lainapäätöksen saat heti ja rahat tulevat tilillesi jo ennen kuin putkimies kurvaa pihaan.

Remontti nostaa kodin arvoa ja lisää mukavuutta

  • Remontteja ei kannata lykätä loputtomiin, sillä remontilla kodin käyttöikää voi pidentää. Remontti myös nostaa usein kodin arvoa, lisää asumismukavuutta ja on sijoitus tulevaisuuteen kuten asuntolainakin.

  • Kun omat säästöt eivät riitä koko remonttiin, kannattaa hakea POP Pankin edullinen remonttilaina. Maksuajan, koron ja muut yksityiskohdat voit sopia aina pankkisi kanssa.

  • Kun remonttilainassa on mukana lainavakuutus, voit olla varma siitä, että laina ei horjuta talouttasi vaikeinakaan aikoina.

Velan yleiset ehdot löytyvät täältä.

Panttausehdot löytyvät täältä.

Takausehdot löytyvät täältä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä