Hyppää sisältöön

Remonttilaina

Olipa mielessäsi pieni pintapuunaus tai perinpohjaisempi peruskorjaus, remontointiin tarvitaan aina aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä. Kun rahoitus on kunnossa, ei aikataulukaan turhaan kiristä pinnaa. POP Pankin remonttilaina on ratkaisu kotisi kunnostamiseen.

Remontti nostaa kodin arvoa ja lisää mukavuutta

  • Remontteja ei kannata lykätä loputtomiin, sillä remontilla kodin käyttöikää voi pidentää. Remontti myös nostaa usein kodin arvoa, lisää asumismukavuutta ja on sijoitus tulevaisuuteen kuten asuntolainakin.

  • Kun omat säästöt eivät riitä koko remonttiin, kannattaa hakea POP Pankin edullinen remonttilaina. Maksuajan, koron ja muut yksityiskohdat voit sopia aina pankkisi kanssa.

  • Kun remonttilainassa on mukana lainavakuutus, voit olla varma siitä, että laina ei horjuta talouttasi vaikeinakaan aikoina.

Rakennuslaina vai remonttilaina?

Asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada myös muuta kodin rakentamiseen liittyvää lainaa. Usein näiden lainaehtona on, että kyseessä ei ole kosmeettinen pintaremontti vaan rakenteisiin menevät muutokset.

Esimerkiksi korjausrakentaminen on usein juuri tällaista toimintaa. Pienempiinkin parannustöihin löytyy toki apu, ja meiltä POP Pankista saat myös remonttilainaa.

Rakentamiseen voi hakea lainaa riippumatta siitä onko kyseessä iso rakennustyö kuten terassin rakentaminen tai vähän pienempi projekti, kuten laiturin rakentaminen.

Rakennuslainan ehtona on, että perheen talous on perustuksiltaan kunnossa eli menoja ja tuloja on sopivassa suhteessa.

Lainan kustannuksia arvioidessa kannattaa hyödyntää lainalaskuriamme. Laskurissa voit vapaasti muuttaa esimerkiksi rakennuslainan korkoa.

Voit myös testata erilaisia kuukausieriä – millainen sopii juuri sinun perheellesi ja sinun tilanteeseesi?

Onko sinulla POP Pankin asuntolaina?

Tutustu siinä tapauksessa POP Kotitalouslainaan! Se on uusi POP Pankin asuntolaina-asiakkaille tarkoitettu vakuudeton kulutusluotto. Voit hakea lainaa verkossa; alustavan lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilille jopa saman arkipäivän kuluessa. 

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takausehdot

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä