Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä
Yritysvarainhoito

POP Yritysvarain­hoito

Palvelu ei ole enää myynnissä

Kokeile sen sijaan POP Rahastoja.

POP Yritysvarainhoito sopii pitkäaikaiseen sijoittamiseen ja se tarjoaa tarjoaa tehokkaan tavan hallita yrityksesi sijoitusvarallisuutta. Tuotto ei ole yksittäisten rahastovalintojen varassa, vaan perustuu varainhoitajan aktiivisiin valintoihin. Sijoitussalkuissa hyödynnetään monivarainhoitajaperiaatetta, joten saat käyttöösi laajan asiantuntemuksen. Varainhoitokapitalisaatio tarjoaa varainhoitoa
yli 100 000 euron sijoitukselle. 

POP Yritysvarainhoito lyhyesti

  • POP Yritysvarainhoito on varainhoitokapitalisaatiosopimus. Vakuutuksenottajana yritys ei omista suoraan sijoitussalkkua vaan vakuutuksen, jonka arvo määräytyy sijoitussalkun arvonkehityksen perusteella. 

  • POP Yritysvarainhoitoon voi valita yhden neljästä vaihtoehdosta, mutta sijoitussalkkua voi tarvittaessa vaihtaa tavoitteen ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan. 

  • Varainhoitokapitalisaatio on verotuksellisesti järkevä sijoitustapa. Varainhoitokapitalisaatio luetaan yleensä yhtiön nettovarallisuuteen. Mahdollinen tappio on vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa. Yleishyödyllisille säätiöille ja yhdistyksille sekä kunnille ja seurakunnille tuotto on pääsääntöisesti verovapaata.  

  • Voit tehdä muutoksia varainhoitokapitalisaatiosopimuksesi sijoitusten painotukseen ilman veroseuraamuksia. Sijoitussalkulle muodostunutta arvonnousua ei veroteta sijoitussalkun muutoksissa tai sijoitussalkkua vaihdettaessa. Sijoitussalkun verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan.

Asiantuntijamme yrityssijoittamisen tukena

Sijoittamisen asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään tuotto-odotusta ja sopivaa riskitasoa vastaavan sijoitussalkun. Valittavanasi on yksi neljästä POP Yritysvarainhoidon sijoituskohteena toimivasta salkusta:

  • Korkopainoinen sijoitussalkku
  • Tasapainoinen sijoitussalkku
  • Osakepainoinen sijoitussalkku
  • Tuottohakuinen sijoitussalkku

POP Yritysvarainhoidon myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. POP Pankit toimivat tuotteen asiamiehinä. 

Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä