POP Yritysvarainhoito

POP Yritysvarainhoito tarjoaa tehokkaan tavan hallita yrityksesi sijoitusvarallisuutta.

Ammattitaitoiset salkunhoitajat pistävät yrityksesi varat tuottamaan ja voit itse keskittyä oman liiketoiminnan hoitamiseen. Sijoittamisesta saatuja tuottoja voit myöhemmin hyödyntää mahdollisissa muutostilanteissa tai erilaisissa investointitarpeissa.

Varaa aika pankkiin

  POP Yritysvarainhoidon edut 

  POP Yritysvarainhoito  sopii pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Sopimus on määräaikainen ja sijoitusaika on vähintään 5 vuotta ja enintään 20 vuotta. Vakuutussäästöä voi nostaa milloin vain, kuitenkin vakuutusehdoissa ja hinnastossa määrätyin ehdoin.

  Vakuutus tulee voimaan allekirjoittamalla vakuutushakemus ja maksamalla ensimmäinen vakuutusmaksu. Ensimmäisen maksun tulee olla vähintään 100 000 euroa ja se on maksettava kuukauden kuluessa hakemuksen allekirjoittamisesta. Vakuutuksen voimaantulon jälkeen toimitetaan vakuutuskirja, johon on merkitty vakuutuksen keskeinen sisältö.

  POP Yritysvarainhoito on sijoitussidonnainen vakuutus. Maksettavat vakuutusmaksut sijoitetaan valittuun sijoitussalkkuun, jonka perusteella vakuutussäästön arvo määräytyy.

  Vakuutuksenottajana yritys ei omista suoraan sijoitussalkkua vaan vakuutuksen, jonka arvo määräytyy sijoitussalkun arvonkehityksen perusteella.

  POP Yritysvarainhoidon sijoituskohteina toimii neljä erilaista sijoitussalkkua: 

  • Korkopainoinen sijoitussalkku
  • Tasapoinen sijoitussalkku
  • Osakepainoinen sijoitussalkku
  • Tuottohakuinen sijoitussalkku

  Yritykselle valitaan yksi sijoituskohde. Autamme sinua päätöksenteossa.

  Tutustu tuoteselosteeseen, hinnastoon
  ja vakuutusehtoihin. Yhdessä POP Pankin asiantuntijoiden kanssa löydämme yrityksellesi joustavan tavan säästää.

  POP  Yritysvarainhoidon myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. POP Pankit toimivat tuotteen asiamiehinä.