Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

Lyhennysvapaahakemus ja matkavakuutus tulivat POP Mobiiliin 2.4-versiopäivityksessä

Suomalaisten mobiilipankkisovellusten arvostetuimpien joukkoon kuuluva POP Mobiili on saanut uuden 2.4-versiopäivityksen. POP Mobiilista voi nyt tehdä suoraan lyhennysvapaahakemuksen ja hankkia matkoilla hyödyllisen matkavakuutuksen, jolloin saa käyttöön kätevän sähköisen matkavakuutuskortin.

Uuden versiopäivityksen myötä POP Mobiilissa voi lisäksi hallita sekä POP Mobiilin että POP Avaimen luotettuja laitteita. Toiminnallisuus on hyödyksi etenkin niille, jotka käyttävät sovelluksia useammassa mobiililaitteessa. Luotetuista laitteista voi myös tarkistaa, milloin käyttäjäprofiilia on viimeksi käytetty toisella laitteella. 

Turvaa muun muassa kotimaassa matkustamiseen

POP Mobiilin kautta voi hankkia jatkossa POP Vakuutuksen jatkuvan tai määräaikaisen matkavakuutuksen. Samalla vakuutuksen ottaja saa sähköisen matkavakuutustodistuksen sovellukseensa. POP Vakuutuksen jatkuva matkavakuutus soveltuu ulko- ja kotimaan matkailuun, sillä se kattaa yli 50 km päähän kodista suuntautuvat matkat. POP Pankin asiakas saa automaattisesti 20 % alennuksen ensimmäiselle vakuutusvuodelle ostaessaan vakuutuksen POP Mobiilista.

Suomen pankkisovellusten parhaimmistoon kuuluva kiittää palautteista

POP Mobiili on menestynyt suomalaisten mobiilipankkien sovelluskauppa-arvioinneissa ansaiten keskimäärin arvosanaksi vähintään 4.4. Uuden versioin voi käydä arvioimassa sovelluskaupassasi. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä