Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Mobiilin päivitetty versio tuo mukanaan sähköisen allekirjoituksen

POP Mobiili -sovelluksen avulla hoidat helposti ja turvallisesti niin pankki- kuin vakuutusasiatkin. Sovellusta rikastetaan jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla – POP Mobiilin versio 3.2 mahdollistaa useiden sopimusten sähköisen allekirjoituksen puhelimella. Lisäksi jatkossa näet helpommin, mitä eri tilejä sinulla on käytössäsi.

POP Mobiilin päivitetyssä versiossa pystyt allekirjoittamaan pankin lähettämiä sopimuksia. Allekirjoituspyynnöt löytyvät Viestit-osiosta. Myös vanhat sopimukset ovat nähtävillä etusivun Arkisto-linkin kautta.

Sovelluksen uudessa versiossa tileihin on myös lisätty kuvaukset tilien tyypeistä. Jatkossa näet tililistauksesta, onko tilisi esimerkiksi käyttötili tai säästötili. Näin hahmotat nopeammin, mitä eri tilejä sinulla on käytössäsi. Voit edelleen nimetä tilejä mielesi mukaan, jolloin tililistauksessa näkyy tuttuun tapaan oma kuvauksesi tilille.

Käy arvioimassa uusi versio sovelluskaupassasi

Kerro meille, mieltä olet uudesta versiosta arvioimalla POP Mobiili sovelluskaupassasi. Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita myös sähköpostitse osoitteeseen popmobiili(at)poppankki.fi.

Lue lisää POP Mobiilista.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä