Hyppää sisältöön

POP Pankin yritysasiakkaille mahdollisuus osamaksu- ja leasingrahoituksiin

POP Pankki tuo yritysrahoitusvalikoimiinsa kohdevakuudelliset osamaksu- ja leasingrahoitusvaihtoehdot. Tämä tarkoittaa, että yritys voi hyödyntää rahoituksen vakuutena irtainta omaisuuttaan, kuten erilaisia koneita, ja siten parantaa rahoituksen saatavuutta. POP Pankki tuottaa osamaksu- ja leasingrahoituksen yhdessä Svea Bankin kanssa.

– Monen yrityksen kehityksen esteenä voi olla se, että kiinteä omaisuus on kiinnitettynä koneiden tai kaluston rahoituksen vakuudeksi. Osamaksu- ja leasingrahoitustuotteet mahdollistavat myös irtaimen omaisuuden hyödyntämisen vakuutena ja parantaa asiakasyrityksen kilpailukykyä, toteaa POP Pankin liiketoimintajohtaja Nuutti Härmä.

– Svea Bankilla on jo olemassa kohdevakuudelliseen rahoitukseen sopivat toimintamallit. POP Pankin kannalta tämä yhteistyö vahvistaa yritysasiakkaillemme tarjoamiamme asiantuntijapalveluja, Härmä jatkaa.

– Meille Svealla tämä yhteistyö on hyvin mieluisa: Pääsemme vahvistamaan POP Pankin kanssa suomalaisten yritysten kasvua ja menestystä omalla rahoituspalveluiden erityisosaamisellamme. Pitkän linjan osamaksu- ja leasingosaamisemme tulee nyt yhä vahvemmin suomalaisten yritysten ja yrittäjien tueksi, sanoo Svean maajohtaja Pasi Väre.

Tutustu POP Pankin tarjoamaan Vuokra- eli leasingsopimukseen

Tutustu POP Pankin tarjoamaan Osamaksurahoitukseen

POP Pankki -ryhmä on yli 800 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 19 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, POP Asuntoluottopankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistävä, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon pankki, joka on vakavarainen ja kasvaa kannattavasti markkinoita nopeammin. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2022 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat. 

Svea Bank on merkittävä pohjoismainen rahoituksen tarjoaja ja vakaa kumppani, joka on perustettu 1981. Nykyisin Svealla työskentelee yhteensä noin 2000 henkeä, 20 Euroopan maassa. Suomessa Svea on toiminut jo 20 vuotta, tarjoten yrityksille laajan kirjon rahoitus- ja maksupalveluita, sekä hallinnoinnin ja perinnän ratkaisuja. Lisäksi Svea tarjoaa kuluttajille muun muassa luottoja ja asuntolainoja, sekä talletustilejä ja osamaksurahoituspalveluita.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä