Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Pankki on mukana Maaseutuparlamentissa 28.-30.9.2021, työpaja mm. sukupolvenvaihdoksista

Maaseutuparlamentissa etsitään vaihtoehtoja nykyisille kehityskuluille erityisesti maaseutujen näkökulmasta. Tapahtuma tarjoaa ajankohtaista ja tutkittua tietoa maaseudusta, sen kehittämisestä ja tulevaisuudesta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kätevästi etänä!

Tule kuuntelemaan ja osallistumaan POP Pankin maksuttomaan etätyöpajaan ja tietoiskuihin Ti 28.9., tilaisuudet järjestetään Teams-alustalla. 

TYÖPAJA: Onnistu sukupolven ja omistajanvaihdoksissa, 90 min

Klo 12; Tervetuloa kuulemaan käytännön vinkkejä ja näkökulmia, kuinka onnistua omistajan- tai sukupolvenvaihdoksessa. Työpajan vetäjinä ovat useissa vaihdoksissa mukana olleet, kokeneet rahoitusalan ammattilaiset toimitusjohtaja Antti Savola POP Pankki Kurikasta ja toimitusjohtaja Timo Kalliomäki POP Pankki Suupohjasta. Myös vaihdoksen tehneet yrittäjät kertovat kokemuksistaan. Työpaja toteutetaan Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa. Linkki Team-työpajaan.

TIETOISKUT 25 min

Klo 14 Osuustoimintamalli vastuullisen maaseutuyrittämisen näkökulmasta, keskustelijoina POP Pankki Konneveden maaseutuasiantuntija Antti Waris ja Pellervon Kari Huhtala. Linkki tietoiskuun.

Klo 15 Pankki omistajavaihdosten ja sukupolvenvaihdosten kumppanina, keskustelijoina toimitusjohtaja Antti Savola, POP Pankki Kurikka ja toimitusjohtaja Timo Kalliomäki, POP Pankki Suupohja. Linkki tietoiskuun.

Lisää tietoa Maaseutuparlamentista löydät täältä.

POP Pankki on myös läsnä virtuaalisella kumppanitorilla, tervetuloa tapaamaan meitä!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä