Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Pankkiliitto uusi johtonsa ja suuntaa tulevaan

Lehdistötiedote 20.3.2017 klo 15.00

Vuodenvaihteessa POP Pankkiliiton osk:n toimitusjohtajana aloittanut Pekka Lemettinen on käynnistänyt organisaatiouudistuksen ja muodostanut POP Pankkiliitolle uuden johtoryhmän. Lemettinen siirtyi tehtävään Suomen Vahinkovakuutus Oy:n (POP Vakuutus) toimitusjohtajan paikalta. POP Pankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi siirtyi 18.1.2017 alkaen Teemu Teljosuo.

- Markkinatilanne on jatkunut ennakoituakin haastavampana ja pankkitoimiala on monella tapaa suurten muutosten edessä. Nyt tehtyjen muutosten myötä pystymme tehokkaammin vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Rakennamme kuluttajille ja yrittäjille tehokkaan ja kaikissa kanavissa tavoitettavan pankin, sanoo Teemu Teljosuo, hallituksen puheenjohtaja.

- Kilpailukyvyn turvaaminen edellyttää meiltä aikaisempaa vahvempaa päätöksenteon nopeutta, teknologia- ja analytiikkaosaamista sekä toimeenpanevaa yrityskulttuuria, toteaa toimitusjohtaja Pekka Lemettinen.

POP Pankkiliiton hallituksen vahvistamaan johtoryhmään kuuluvat:

Pekka Lemettinen, toimitusjohtaja
Jaakko Pulli, liiketoimintajohtaja
Eija Ahola, talousjohtaja
Arvi Helenius, lakiasiainjohtaja
Timo Hulkko, johtaja, tasehallinta ja rahoitusohjaus 
Rainer Sahlberg, teknologiajohtaja 
Pekka Pykäri, riskienhallintapäällikkö

Lisätietoja antavat:
Pekka Lemettinen, toimitusjohtaja, POP Pankkiliitto osk Puh. 040 5035 411, pekka.lemettinen@poppankki.fi 

Teemu Teljosuo, hallituksen puheenjohtaja, POP Pankkiliitto osk Puh. 040 7250043 teemu.teljosuo@poppankki.fi

POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkiliitto osk.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä