Hyppää sisältöön

Vaihtuiko puhelin tai tabletti? Näin uudelleenlataat helposti POP Mobiilin ja POP Avaimen

Onneksi olkoon uudesta mobiililaitteestasi! Näillä ohjeilla lataat POP Mobiilin ja POP Avaimen puhelimeesi ja pääset hoitamaan pankkiasioitasi vaivattomasti missä liikutkin.

Ensiksi käy lataamassa POP Avain ja POP Mobiili -sovellukset ilmaiseksi sovelluskaupastasi. Suosittelemme aktivoimaan ensimmäiseksi POP Avain -tunnuslukusovelluksen, sillä se helpottaa POP Mobiilin käyttöönottoa.

Mobiili_pyora

POP Avain -tunnuslukusovelluksen voi uudelleenladata vain yhdelle laitteelle. Voit käydä itse poistamassa käyttäjätilisi vanhalta laitteelta tai vanhoilta laitteilta verkkopankissa. Tällöin kirjaudu verkkopankkiin paperisella tunnuslukukortilla.

Käyttäjätilin poisto onnistuu oman nimen alta, josta avautuu kohta Muuta tunnuslukusovelluksen asetuksia. Vaihtoehtoisesti voit pyytää pankkiasi tai chat-palveluamme poistamaan käyttäjätilisi. Varmista samalla, että puhelinnumerosi on tallennettuna Ota lisäpalvelut käyttöön -kohtaan, jotta voit vastaanottaa vahvistustekstiviestin. Tämän jälkeen pääset käyttöönottamaan POP Avaimen.

Ota tämän jälkeen käyttöön POP Mobiili. Anna käyttäjätunnuksesi ja paina ”seuraava” -painiketta. Sovellus avaa POP Avain -tunnuslukusovelluksen suoraan, mikäli se on jo ladattu samalle laitteelle. Tunnistaudu POP Avaimella, minkä jälkeen palaat automaattisesti POP Mobiiliin. 

Paperinen tunnuslukukortti kannattaa säilyttää turvallisessa paikassa, voit tarvita sitä esim. juuri laitteen vaihtumisen yhteydessä. 

POP Avaimen käyttöohje vaihe vaiheelta

POP Mobiilin käyttöohje vaihe vaiheelta

 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä