Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

Vaihtuiko puhelin tai tabletti? Näin uudelleenlataat helposti POP Mobiilin ja POP Avaimen

Onneksi olkoon uudesta mobiililaitteestasi! Näillä ohjeilla lataat POP Mobiilin ja POP Avaimen puhelimeesi ja pääset hoitamaan pankkiasioitasi vaivattomasti missä liikutkin.

Ihan ensiksi käy lataamassa uudelle laitteellesi ilmaiset POP Avain ja POP Mobiili -sovellukset sovelluskaupastasi. Suosittelemme aktivoimaan ensimmäiseksi POP Avain -tunnuslukusovelluksen, sillä se helpottaa POP Mobiilin käyttöönottoa.

Mobiili_pyora

Huom! POP Avain -tunnuslukusovelluksen voi uudelleenladata vain yhdelle laitteelle. Käy siis poistamassa vanha laitteesi (käyttäjätilisi) POP Mobiilissa (mikäli sinulla on vielä vanha laite käytössäsi) tai verkkopankissa (kirjaudu verkkopankkiin paperisella tunnuslukukortilla). 

Käyttäjätilin poisto onnistuu verkkopankissa oman nimen alta, josta avautuu kohta "Muuta tunnuslukusovelluksen asetuksia". Vanhan käyttäjätilin voi myös poistaa  POP Mobiilista kohdasta "Lisää" ja sen alta kohdasta "Luotetut laitteet". Vaihtoehtoisesti voit pyytää pankkiasi tai chat-palveluamme poistamaan käyttäjätilisi. 

Varmista samalla, että puhelinnumerosi on tallennettuna verkkopankissa Ota lisäpalvelut käyttöön -kohtaan, jotta voit vastaanottaa vahvistustekstiviestin. Tämän jälkeen pääset käyttöönottamaan POP Avaimen.

Kun olet aktivoinut POP Avaimen, siirry POP Mobiilin aktivoimiseen. Anna käyttäjätunnuksesi ja paina ”seuraava”-painiketta. Sovellus avaa POP Avain -tunnuslukusovelluksen suoraan, mikäli se on jo ladattu samalle laitteelle. Tunnistaudu POP Avaimella, minkä jälkeen palaat automaattisesti POP Mobiiliin. 

Paperinen tunnuslukukortti kannattaa säilyttää turvallisessa paikassa, voit tarvita sitä esim. juuri laitteen vaihtumisen yhteydessä. 

Tarkemmat sovelluskohtaiset ohjeet löydät täältä:

POP Avaimen käyttöohje vaihe vaiheelta

POP Mobiilin käyttöohje vaihe vaiheelta

 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä