Hyppää sisältöön

Hallitse POP Visa korttiasi kätevästi mobiili- ja verkkopankissa

Voit hoitaa korttiasiat kätevästi mobiili- ja verkkopankissa missä tahansa silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Seuraa korttitapahtumia reaaliaikaisesti verkkopankissa ja POP Mobiilissa 

Kortteihin voi asettaa maantieteellisen käyttöalueen sekä vuorokausikohtaiset rajat automaattinostoihin ja maksupääte- ja verkkokauppaostoihin.  Visa-korttisi käyttörajat tarkistat kätevästi POP Verkkopankista tai POP Mobiilista. Voit muokata käyttörajoja aina tarpeesi mukaan ja rajat päivittyvät kortillesi reaaliaikaisesti. Asetuksissa voit määritellä vuorokausikohtaisen rajan automaattinostoille, maksupääteostoille ja verkkokauppaostoille. 

Kortin credit-ominaisuuteen voi tehdä POP Mobiilissa ja verkkopankissa eräpäivämuutoksen, minimilyhennysprosentin muutoksen sekä maksuvapaiden kuukausien lisäämisen ja muuttamisen. Luottorajan voit tarkistaa ja hakea luottorajan korotusta verkkopankissa ja POP Mobiilissa. Hakija saa reaaliaikaisen päätöksen hakemukselle. 

Hyödyntämällä luottokortin maksuvapaita kuukausia saat talouteesi entistä enemmän joustoa. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada kaksi vuodessa. Maksuvapaan kuukauden saat käyttöösi, kun käyt tekemässä muutoksen verkkopankissa, POP Mobiilissa tai ottamalla yhteyttä korttiasiakaspalveluun. 

Korttiostoja voit seurata reaaliaikaisesti POP Verkkopankissa tai POP Mobiilissa. Saat myös jokaisesta tekemästäsi ostosta ilmoitusviestin POP Mobiiliin. Korttitapahtumien ilmoitusviestit saat asetettua päälle POP Mobiilissa kohdassa "ilmoitukset". 

Unohtuiko kortin tunnusluku?  

POP Mobiilista pääset itse tarkistamaan korttisi tunnusluvun ajasta ja paikasta riippumatta. Tunnusluvun pääset tarkistamaan sovelluksen Kortit-osiosta. Valitse haluamasi kortti ja sen jälkeen valikosta kohta ”Tunnusluku”. Tunnusluvun tarkistaminen on maksutonta ja se on mahdollista kaikilla POP Pankin korteilla. 

Mistä apua? 

Korttiasiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-18 numerossa +358 10 248 4800 (pvm/mpm). Chat palvelee osoitteessa poppankki.fi arkisin klo 9-18. Puhelimessa ja Chatissa voit tunnistautuneena hoitaa kaikki kortteihisi liittyvät asiat. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä